Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην Γλυφάδα - Πιο κούκλα από ποτέ

Άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην Γλυφάδα - Πιο κούκλα από ποτέ

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media όπου την βλέπουμε να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της καθώς πριν από λίγο καιρό η γνωστή δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι είχε κάνει γυμνή φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό.

Από την άλλη, όπως είναι γνωστό η ίδια έχει μια δική της επιχείρηση και πιο συγκεκριμένα κομμωτήριο το οποίο βρίσκεται στην Γλυφάδα. Έτσι λοιπόν η κάμερα του YouWeekly.gr την απαθανάτισε στο «My Room» όπου ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το κομμωτήριό της

Αποκλειστική φωτογραφία Ελέτσι

Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Αποκλειστική φωτογραφία

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το κομμωτήριο

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

«Η απιστία για μένα δεν είναι κάτι τόσο εγκληματικό, είναι στη ζωή μας»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στον ALPHA, παραχώρησε δηλώσεις η Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τα προσωπικά της αλλά αποκάλυψε αν έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της. Δείτε επίσης αποκλειστικές φωτογραφίες από το παρελθόν της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου και σας λέω γενικότερα να μην το κάνετε ποτέ γιατί βρίσκεις τα χειρότερα. Και φωτογραφίες έχω βρει και μηνύματα έχω βρει. Έκανα το κινητό του φρίσμπι».

Από την άλλη, αναφέρθηκε και στην απιστία αφού είπε επίσης: «Η απιστία για μένα δεν είναι κάτι τόσο εγκληματικό, είναι στη ζωή μας. Καταλαβαίνω τον άλλον που απιστεί, έχει τύχει να με απατήσουν. Δεν μου είναι πλέον κάτι να με απατήσει ένας άντρας».

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι