Ξετρέλανε τους πάντες ο Άκης Πετρετζίκης - Η σπάνια ανάρτηση με τον μικρό Αχιλλέα "έριξε" το instagram

Η τρυφερή στιγμή από τα πρώτα του βήματα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξετρέλανε τους πάντες ο Άκης Πετρετζίκης - Η σπάνια ανάρτηση με τον μικρό Αχιλλέα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης μαζί με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η είδηση πως η οικογένειά τους θα μεγαλώσει αφού περιμένουν το δεύτερο τους παιδί κάτι που έκανε εγχώρια showbiz να τους ευχηθεί για τα ευχάριστα.

Από την άλλη, ο γνωστός σεφ δημοσιεύσει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Έτσι λοιπόν, μια μοναδική στιγμή χάρισε στους διαδικτυακούς του φίλους αφού δημοσίευσε το πιο τρυφερό βίντεο με τον γιο του, Αχιλλέα.

Πιο συγκεκριμένα, ο μικρός Αχιλλέας μπορεί να είναι 9 μηνών αλλά όπως φαίνεται έχει ξεκινήσει για τα καλά τα πρώτα του βήματα όπου όπως θα δείτε παρακάτω έτρεξε στην αγκαλιά του.

Η τρυφερή ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη με τον γιο του, Αχιλλέα

«Έχουμε ψιλοτρελαθεί» - Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό χθες 6/4 ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός σεφ συγκεκριμένα αποκάλυψε πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, καθώς η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι έγκυος.

Το πρωί της Πέμπτης 7/4 λοιπόν ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές που δέχθηκε.

Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

«Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί. Το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλο. Γιατί κάθε φορά γίνεται έτσι και δεν είναι ωραίο. Οπότε καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι», είπε ο Άκης Πετρετζίκης.