Ταξίδι στο Παρίσι για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο - Φωτογραφία στον Πύργο του Άιφελ

Η ανάρτηση της παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ταξίδι στο Παρίσι για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο - Φωτογραφία στον  Πύργο του Άιφελ

Μετά το τέλος των εκπομπών τους και έχοντας βρει ελεύθερο χρόνο, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος ταξίδεψαν στο Παρίσι για λίγες ημέρες χαλάρωσης. Το ζευγάρι πολλές φορές έχουμε δει να πραγματοποιεί διάφορες εξορμήσεις όταν ο χρόνος τους το επιτρέπει.

Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε φωτογραφία της μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

Η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου στο Παρίσι

Η Τατιάνα Στεφανίδου λαμπερή και εντυπωσιακή όπως πάντα, αφού διανύει μια πολύ επιτυχημένη περίοδο στην καριέρα της με τα νούμερα να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, πόζαρε στο φακό χαμογελαστή.

Αυτή είναι η διαφορά ηλικία της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκονται εδώ και μια 30ετία περίπου στον χώρο της ενημέρωσης, έχοντας αφήσει το δικό τους «στίγμα» στην ελληνική τηλεόραση, αποτελώντας κι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ.

Ο ένας βρίσκεται στο Mega και η άλλη στον Alpha, συνεχίζοντας να σημειώνουν ιδιαίτερη επιτυχία, κερδίζοντας με τα χρόνια την εμπιστοσύνη του κοινού, ενώ μαζί έχουν δύο παιδιά, τα οποία μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν και... ανοίγουν τα φτερά τους .Αμφότεροι, πάντως, είναι νεότατοι κι έχουν πολλά ακόμη να κάνουν στη ζωή τους.

Ο Ευαγγελάτος, για παράδειγμα, είναι μόλις 54 ετών και στις 4 Απριλίου, σε λίγες μέρες, δηλαδή, θα γίνει 55, κάτι που ίσως δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος, βλέποντάς τον τόσα χρόνια στην τηλεόραση, ενώ μάλιστα πολλοί δεν γνωρίζουν πως υπήρξε παντρεμένος πριν την παρουσιάστρια.

Αυτή είναι η διαφορά ηλικία της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Η Στεφανίδου, από την πλευρά της, έχει γεννηθεί στις 18 Απριλίου 1970 και, λίγες μέρες μετά τα γενέθλια του συζύγου της, πρόκειται να κλείσει τα 52 της, έχοντας και μια πανέμορφη μητέρα. Και οι δύο, λοιπόν, έχουν πολλά ακόμη μπροστά τους.