Απαρηγόρητη η σύντροφος του Γιώργου Καραϊβάζ - «Ήταν ένα έγκλημα κατά της δημοσιογραφίας»

«Ήταν ένας καλός και καθαρός άνθρωπος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Απαρηγόρητη η σύντροφος του Γιώργου Καραϊβάζ - «Ήταν ένα έγκλημα κατά της δημοσιογραφίας»

Το πανελλήνιο είχε συγκλονιστεί με την άγρια δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ ο οποίος άφησε πριν από έναν χρόνο την τελευταία το πνοή στην άσφαλτο μετά από τις σφαίρες που δέχτηκε.

Έτσι, οι δικοί του άνθρωποι έκαναν τρισάγιο στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του. Μάλιστα, τραγική φιγούρα ήταν η σύντροφός του, Στάθα Καραϊβάζ η οποία θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για την στυγερή δολοφονία που της στέρησε τον αγαπημένο της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει: «Είχα την τύχη και την ευτυχία να είμαι σύντροφος του Γιώργου από τα 20 μέχρι και την ώρα που έφυγε. Ο Γιώργος, όπως όλοι ξέρετε, ήταν ένας καλό και καθαρός άνθρωπος.

Αυτό που εγώ ζητάω και θέλω όλοι μαζί σήμερα που είμαστε εδώ, είναι η δολοφονία του Γιώργου να θεωρηθεί ως ένα έγκλημα κατά της δημοσιογραφίας και ελευθερίας λόγου και κατά ενός ανθρώπου που απλά και μόνο έκανε την δουλειά του».

Οι σπαρακτικές δηλώσεις της συντρόφου του Γιώργου Καραϊβάζ

Η ομοιότητα είναι ολοφάνερη - Αυτός είναι ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ

Στις 9 Απριλίου 2021 έπεσε νεκρός με 10 σφαίρες ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του. Ήταν ακόμη πολύ νέος και άφησε πίσω του τεράστια θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Η γυναίκα του και ο γιος του, Δημήτρης, ο οποίος τις πρώτες στιγμές μετά τον χαμό του πατέρα του είχε κάνει τις πρώτες του δηλώσεις για τον ένοχο, δεν τον ξεχνούν στιγμή και προσπαθούν να προχωρήσουν τη ζωή τους ήρεμα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με τον γιο του, ο δημοσιογράφος, είχε πολύ μεγάλο δέσιμο και, μάλιστα, όταν τον κοιτάς βλέπεις αμέσως χαρακτηριστικά του πατέρα του στο πρόσωπό του.

Αυτός είναι ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ

Δημήτρης Καραϊβάζ

Ο Γιώργος και ο Δημήτρης Καραϊβάζ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ και ο γιος του

Η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ