«Για όλα υπάρχει πρώτη φορά...» - Το μέρος που πήγε η Μπότση την κόρη της και τρέλανε τους πάντες

Η Αλίκη έχει μεγαλώσει πολύ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Για όλα υπάρχει πρώτη φορά...» - Το μέρος που πήγε η Μπότση την κόρη της και τρέλανε τους πάντες

Η Τζένη Μπότση φαίνεται να έχει βρει το νόημα της ζωής στα μάτια της μικρής της κόρης και αυτό δεν κρύβεται καθώς δεν σταματάει να κάνει αναρτήσεις στο Instagram με την μικρή. Η ηθοποιός δεν είναι από τις μητέρες εκείνες που θέλει να αφήνει αλλού το παιδί της.

Αυτό το καταλάβαμε καθώς, η Αλίκη έχει μεγαλώσει πάρα πολύ σε σημείο που η μανούλα την παίρνει μαζί στην πιο γυναικεία και απολαυστική για εκείνη στιγμή, στο κομμωτήριο. Όπως αποκάλυψε και η ίδια είναι η πρώτη φορά που τολμούν κάτι τέτοιο, όμως για να κατάφεραν να απαθανατίσουν τη στιγμή, αυτό σημαίνει πως πήγε μια χαρά.

H φωτογραφία της Τζένη Μπότση με την κορούλα της στο κομμωτήριο

«Για όλα υπάρχει πάντα μια πρώτη φορά, στο κομμωτήριο με την Αλίκη» έγραψε η Τζένη Μπότση.

Τζένη Μπότση

Τζένη Μπότση: «Γέννησα και μετά είπα στον μπαμπά μου ότι είμαι έγκυος, δεν είχα...»

Στην σημερινή εκπομπή «Ελένη» (5/11), καλεσμένη βρέθηκε η Τζένη Μπότση. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της, την μεγαλύτερη αδυναμία της που είναι η κόρη της - Δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτισή της. Μάλιστα η ίδια δε δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη.

«Γέννησα και μετά είπα ότι ήμουν έγκυος, δεν είχα αγωνία απλά δεν ήθελα να εισπράξω την αγωνία των γύρω μου Να σου δώσω να καταλάβεις γέννησα τον Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου το έμαθε τον Αύγουστο. Το έκανα όσο μπορούσα για να μην έχει αγωνία ο μπαμπάς μου.

Η κόρη μου είναι τσαχπίνα, μιλάει πολύ, είναι αστεία, είναι σαν εμένα. Δεν έχει γίνει ακόμα δύο, φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από την ηλικία της και εμφανισιακά φαίνεται λίγο μεγαλύτερη, έχει πάρει το ύψος μου»,