«Όπου δει story...» - Η Ήβη Αδάμου τρολάρει δημόσια τον Μιχάλη Κουϊνέλη και το απολαμβάνει

Έμαθε να κάνει insta stories και την έχει τρελάνει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όπου δει story...» - Η Ήβη Αδάμου τρολάρει δημόσια τον Μιχάλη Κουϊνέλη και το απολαμβάνει

H Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι ένα από τα πολλά ζευγάρια της showbiz, που αν και γνωρίστηκαν στο χώρο προχωράνε μαζί στη ζωή πολύ αγαπημένοι. Φαίνεται να έχουν μια σχέση τόσο ερωτική όσο και φιλική μιας και το τελευταίο story της τραγουδίστρια στο instagram, το επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά.

Είναι γεγονός τις τελευταίες ημέρες πως ο Μιχάλης έμαθε να χειρίζεται την εφαρμογή που λίγο πολλοί όλοι ξέρουν από τότε δεν έχει σταματήσει να κάνει ιστορίες. Έτσι λοιπόν, η γυναίκα του που τον ζει πιο πολύ από όλους θέλησε να τον πειράξει δημόσια.

Το τρολάρισμα της Ήβης Αδάμου στον Μιχάλη Κουινέλη για τα stories στο Instagram

«Όπου δει story, ορμάει»., είπε η Ήβη Αδάμου.

«Θα πρέπει να χωρίσουμε αν...» - Η αποκάλυψη του Μιχάλη Κουινέλη για τον γάμο του με την Ήβη Αδάμου

Στο «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό μίλησε ο Μιχάλης Κουινέλης, με αφορμή την πρεμιέρα του X - Factor την ερχόμενη Παρασκευή 18/3. Ο τραγουδιστής τα είπε όλα. Αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ήβη Αδάμου αλλά και την μοναχοκόρη του, Ανατολή.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, τότε πήγαινε λύκειο. Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο και τη γέννηση της κόρης μας», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Κουινέλης.«Είμαι τρελαμένος με την κόρη, ποιος δεν είναι με το παιδί του; Απολαμβάνουμε το σήμερα, είναι ό,τι καλύτερο και ό,τι σοφότερο έχω κάνει στη ζωή μου. Με την Ήβη είχαμε πάντα γερές βάσεις, δεν ήταν κάτι το οποίο προέκυψε, ήταν συνειδητό, ήταν το επόμενο λογικό στάδιο μετά από μια σχέση κάποιων χρόνων», πρόσθεσε για την απόφασή τους να αποκτήσουν παιδί.

«Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε, ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε. Ούτε συζητήσαμε το γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει. Δε φύγαμε ποτέ από τα μάτια του Θεού, ούτε μας βλέπει περισσότερο αν παντρευτούμε. Αν θέλεις να είσαι μέσα στο πλάνο του Θεού, είσαι», ξεκαθάρισε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Δεν ένιωσα ποτέ ότι έκανα επιτυχία, δεν έκανα κάτι διαφορετικό από πριν», είπε ακόμα ο Μιχάλης Κουινέλης, ενώ αναφερόμενος στον πατέρα του σημείωσε ότι «Ο πατέρας μου μού είπε κάποια στιγμή “μπράβο, τα κατάφερες” και με κατέστρεψε. Αυτό έγινε πριν 6-7 χρόνια. Τον πατέρα μου τον άκουσα πρώτη φορά να λέει “σε αγαπώ” στην κόρη μου, δεν τον είχα ξανακούσει. Είναι από την παλιά πάστα ανθρώπων, είναι σκληροί άνθρωποι», πρόσθεσε ο ράπερ.