Διακοπές στην Ιθάκη για την οικογένεια Χοψονίδου - Σπανούλη! Φωτογραφία από την παραλία

Ξεκίνησαν τα μπάνια στη θάλασσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διακοπές στην Ιθάκη για την οικογένεια Χοψονίδου - Σπανούλη! Φωτογραφία από την παραλία

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης μετά τις χαρές που είχαν στο σπίτι τους, αποφάσισαν να φύγουν για το Σαββατοκύριακο και να ταξιδέψουν στην όμορφη Ιθάκη, κάνοντας έτσι ολιγοήμερες διακοπές μακριά από την κίνηση και το καυσαέριο της πόλης. Την αποκάλυψη έκανε το μοντέλο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε μερικές αναρτήσεις από τις βόλτες τους και τις βουτιές τους στη θάλασσα μαζί με τα παιδιά τους, που είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία τους.

Οι αναρτήσεις της Χοψονίδου από την Ιθάκη

Η Ολυμπία Χοψονίδου στον προφίλ της δημοσίευσε στιγμιότυπο από τη βόλτα τους για φαγητό, αλλά και μια φωτογραφία της κορούλας της στην παραλία.

Χοψονίδου Σπανούλη παιδιά

Η καταγωγή του Βασίλη Σπανούλη, συζύγου της Ολυμπίας Χοψονίδου

Ο Βασίλης Σπανούλης, γεννήθηκε 7 Αυγούστου 1982 στη Λάρισα. Ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά στη Λάρισα, κατόπιν πήγε στο Μαρούσι, όπου το 2003 βραβεύτηκε ως Καλύτερος Νέος της σεζόν. Επίσης, η σεζόν 2004-05, ήταν εξαιρετική για αυτόν, καθώς βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του, στα τελικά του Πρωταθλήματος και στο ULEB Cup.

Βασίλης Σπανούλης καταγωγή

Την επόμενη σεζόν βρέθηκε στον Παναθηναϊκό, όπου έγινε ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Στην Ευρωλίγκα της σεζόν 2005-06, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και βρέθηκε στην καλύτερη ομάδα. Κατόπιν, έκανε ένα μικρό πέρασμα από το NBA, τη σεζόν 2006-07, παίζοντας στους Χιούστον Ρόκετς. Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει την Ευρωλίγκα της σεζόν 2008-09, ενώ, παράλληλα, ανακηρύχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Το 2010, έκανε ένα νέο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Με τη βοήθειά του η νεαρή σε ηλικία ομάδα του Ολυμπιακού, κατάφερε να κερδίσει την Ευρωλίγκα, τη σεζόν 2011-12, κάτι που επαναλήφθηκε τη σεζόν 2012-13.