Χαρές στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη - Έγινε γνωστό

Διπλά γενέθλια για την οικογένεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρές στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη - Έγινε γνωστό

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή 4/4 μέρα για την Ολυμπία Χοψονίδου, καθώς γιορτάζει τόσο ο δεύτερος γιος της, Βασίλης, όσο όμως και η μικρότερη αδερφή της, Βαλέρια, η οποία έκλεισε τα 34.

Ο μικρός Βασίλης με την σειρά του έκλεισε τα δέκα του χρόνια και η οικογένεια γιορτάζει τα γενέθλια του στο Μιλάνο, μαζί με όλα τα υπόλοιπα παιδιά τους -δείτε εδώ το σπίτι που μένουν-. Φυσικά, η Ολυμπία δεν θα μπορούσε να μην του στείλει τις ευχές της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάνοντας ένα instastory.

Οι ευχές της Ολυμπίας Χοψονίδου για τα γενέθλια του γιου της και της Βαλέριας

«Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που τα ξέρει όλα. Ότι απορία έχεις θα στη λύσει. Δεν χάνει δευτερόλεπτο αγώνα μπάσκετ. Γνωρίζει τους πάντες και τα πάντα. Χρόνια πολλά Βασιλιάκη μου. Εσύ που με τον ερχομό σου, άλλαξες όλη την φιλοσοφία μου και με έκανες να τα δω όλα, πιο εύκολα και πιο απλά. Χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο. Σε αγαπώ πολύ».

Αμέσως μετά, μοιράστηκε και μια φωτογραφία με την αδερφή της, Βαλέρια, στέλνοντας επίσης τις ευχές της: «Χρόνια πολλά στην καλυτερότερη αδελφούλα μου!».

Χαρές στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Χοψονίδου

Χαρές στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Χοψονίδου φωτογραφίες

Σπάνια εμφάνιση Σπανούλη - Χοψονίδου! Δεν άφησε στιγμή το κινητό της

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι άκρως ερωτευμένοι ενώ ο ίδιος δεν διστάζει κάθε λεπτό να αποθεώνει την αγαπημένη του σύντροφο. Μάλιστα, πριν από καιρό είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά πως: «Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για μένα».

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι αρκετά ενεργό επίσης και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς όπου δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από τη καθημερινότητά τους. Να θυμίσουμε πως είναι αρκετά πολυάσχολοι μιας και έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τον Βασίλη Σπανού και την Ολυμπία Χοψονίδου σε σπάνια εμφάνιση στο Ηρώδειο για να δουν τον "Ορέστη". Από την άλλη η ίδια δεν άφησε στιγμή το κινητό της από τα χέρια της αφού ήταν σε συνεχόμενη επικοινωνία με τα παιδιά της.

Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι Σπανούλη - Χοψονίδου

Χοψονίδου - Σπανούλης: Κοινή εμφάνιση

Αποκλειστική φωτογραφία του Σπανούλη με την Χοψονίδου