Δούκισσα Νομικού: Με στενή παντελόνα που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της - Μαγνήτισε τα βλέμματα

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την επετειακή Εβδομάδα Μόδας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Με στενή παντελόνα που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της - Μαγνήτισε τα βλέμματα

Μετά από τα ευχάριστα νέα που έσκασαν πριν από λίγες ημέρες, το Σάββατο 9/4 η Δούκισσα Νομικού η οποία είναι παρουσιάστρια και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Ζάππειο, όπου μεταξύ άλλων παρουσίασε τις συλλογές κοσμημάτων και το μεθυστικό άρωμα με τη συνοδευτική body lotion Doukissa Nomikou.

Όπως θα δείτε παρακάτω και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr η ίδια "έκλεψε" τις εντυπώσεις καθώς ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Να τονίσουμε επίσης πως Το installation θα φιλοξενείται στο χώρο του Ζαππείου καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, έως την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού

Αποκλειστική φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού - Αποκλειστική φωτογραφία

Το τρώει κάθε μέρα και δεν παίρνει γραμμάριο - Το θαυματουργό σνακ της Δούκισσας Νομικού

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, το αγαπημένο της σνακ που τρώει καθημερινά προκειμένου να διατηρεί αψεγάδιαστη την σιλουέτα της.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, μπορεί να έχει περάσει από δύο γέννες ωστόσο έχει φροντίσει να κρατήσει το κορμί της σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό είναι αποτέλεσμα διατροφής και γυμναστικής.

Κάθε μέρα λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού ξεκινάει με ένα δυναμωτικό πρωινό, ενώ λίγο αργότερα τρώει ένα μπολ γεμάτο με φρέσκα φρούτα που κάνουν καλό τόσο στον μεταβολισμό της όσο και στην επιδερμίδα της (δείτε βέβαια εδώ το ρόφημα αποτοξίνωσης που επιλέγει να πίνει καθημερινά).

Το σνακ της Δούκισσας Νομικού

Δούκισσα Νομικού σνακ