Επιτέλους - Ευχάριστα νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιτέλους - Ευχάριστα νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ευχάριστα όπως φαίνεται είναι τα νέα για τα επαγγελματικά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία ήδη στα προσωπικά της διανύει μια πάρα πολύ ευτυχισμένη περίοδο στο πλευρό του συντρόφου του.

Τι συμβαίνει με ΣΚΑΙ - Σουροπούλου

Σύμφωνα με την Real life η παρουσιάστρια, αφήνει τι κουτάλες και επιστρέφει στις πασαρέλες. Μετά την απουσία μιας σεζόν, το "My style rocks" μπαίνει και πάλι δυναμικά στο κάδρο των σχεδίων του σταθμού για την προσεχή σεζόν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο κανάλι του Φαλήρου εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να ρίξει αυλαία στα τέλη του Ιουνίου το "Κάτι ξαναψήνεται" και τη θέση του να πάρει από τον Σεπτέμβρη το ριάλιτι μόδας.

H τράμπα αυτή ωστόσο δεν θα αφήσει χωρίς αντικείμενο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς θεωρείται μάλλον σίγουρο ότι εκείνη θα είναι πάλι στο τιμόνι της παρουσίασης. Όσον αφορά την κριτική επιτροπή στο κανάλι θα ήθελαν να δουν σε μια από τις καρέκλες να κάθεται η Κάτια Ταραμπάνκο.

"Λύγισε" η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την παίκτρια από την Αφρική στην εκπομπή της

Άλλη μια εβδομάδα έκλεισε με ένα επεισόδιο του «Κάτι Ξαναψήνεται» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πιο συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο 18/3 σειρά να μαγειρέψει, είχε η εγκυμονούσα Κατερίνα από την Αφρική. (Δείτε επίσης τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει)

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για την γνωριμία με τον σύζυγό της, την ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα της αλλά και για την μεγάλη της αγάπη, τη μαγειρική. Έτσι λοιπόν, μόλις τελείωσε και με τα τρία πιάτα της, σειρά είχε η ανακοίνωση με τις βαθμολογίες της εβδομάδας, από τις οποίες θα έβγαινε ο νικητής.

Βέβαια, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έφερε δάκρυα συγκίνησης στην εγκυμονούσα Κατερίνα, αφού κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση του Κάτι Ξαναψήνεται. Από την άλλη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου "λύγισε" φανερά μιας και δεν μπορούσε να κρατήσει την συγκίνησή της.

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter βλέποντας την συγκινητική στιγμή δεν δίστασαν να αφήσουν τα δικά τους σχόλια μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς όπου εμείς σας συγκεντρώσαμε.