Η πολυτελής βίλα του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου ''έφυγε'' από τα χέρια του - Τι συνέβη με το οίκημα

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό την τεράστια έκταση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η πολυτελής βίλα του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου ''έφυγε'' από τα χέρια του - Τι συνέβη με το οίκημα

Η πολυτελής βίλα του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι δεν είναι πια στην κατοχή του και αυτή είναι μια είδηση, που έγινε γνωστή μέσα από το περιοδικό secret και τη Σάσα Σταμάτη. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου, το οίκημα πέρασε στα χέρια Βούλγαρου επιχειρηματία.

Είναι πολύ σημαντικό εκείνος και η σύζυγός του να βρίσκονται κοντά σε μια αστική πόλη μιας και τα προβλήματα υγείας του είναι βαριά και οι επισκέψεις σε νοσοκομεία απαραίτητες.

Πουλήθηκε η βίλα του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο τέως βασιλιάς και η σύζυγός του, Αννα-Μαρία, είναι σε φάση μετακόμισης στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Μάλιστα, αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής για τον τέως, αφού ήθελε πολύ να μείνει στην Αθήνα

Η Βίλα του Βασιλιά Κωνσταντίνου

Εξιτήριο για τον τέως βασιλιάα Κωνσταντίνο μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος πήρε σήμερα 13/01 εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αττικόν», καθώς εισήχθη το περασμένο Σάββατο εσπευσμένα με θετικό μοριακο τεστ κορωνοϊου.

Μάλιστα, ο Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν επιβαρυμένος από τη σοβαρή πνευμονία για την οποία είχε νοσηλευτεί τον Δεκέμβριο στο νοσοκομείο «Υγεία ωστόσο ο ίδιος ήταν τριπλά εμβολιασμένος.

Την Πέμπτη 16/12 ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, με τον ίδιο να στέλνει το μήνυμα πως ο εμβολιασμός θα σημάνει το τέλος της πανδημίας.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα argonafplia.gr, τον τέως βασιλιά υποδέχθηκαν ο διοικητής 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας, Θοδωρής Βασιλόπουλος. Σημειώνεται ότι συνοδευόταν από την τέως βασίλισσα Άννα Μαρία ή οποία όμως θα εμβολιαστεί σύντομα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφοριών, ο τέως βασιλιάς, αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάστηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπεται, για λόγους ασφαλείας. Στο μεταξύ, ξεκινούν και οι διαδικασίες για τα ραντεβού των ηλικιωμένων!