Με κολλητό mini φόρεμα η σύντροφος του Ιατρόπουλου - Έδιναν καυτά φιλιά στο στόμα όλο το βράδυ

Τα έσπασαν στα μπουζούκια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με κολλητό mini φόρεμα η σύντροφος του Ιατρόπουλου - Έδιναν καυτά φιλιά στο στόμα όλο το βράδυ

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μπορεί να έχει κάνει πολλούς γάμους στη ζωή του και να έχει γνωρίσει αρκετές γυναίκες, όμως στα μάτια της τελευταίας του συντρόφου, Κατερίνα, έχει βρει τον απόλυτο έρωτα. Γενικά έχουμε καταλάβει πως προσέχει πολύ τις γυναίκες της ζωής του, καθώς όταν βγαίνει με την κόρη του λάμπουν τα μάτια του.

Το Σάββατο 9/4 ο ηθοποιός αποφάσισε να πάρει το κορίτσι του και να πάνε στα μπουζούκια. Τα βλέμματα όλα έπεσαν πάνω τους, αφού ήταν και οι δύο εντυπωσιακοί και δε σταμάτησαν να δίνουν φιλιά όλο το βράδυ.

Τα καυτά φιλιά του Μιχάλη Ιατρόπουλου με τη σύντροφο του στα μπουζούκια

Μιχάλης Ιατρόπουλος

Νέα σελίδα στη ζωή του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε τι βράδυ του Σαββάτου 9/4 στο chartshow και ενώ καθόταν στον καναπέ έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή του. Ο γνωστός ηθοποιός, αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να εγκατασταθεί στην Κύθνο όπου όπως είπε, ασκεί το επάγγελμα του καπετάνιου, το οποίο ασκούσε πολύ νέος.

Τώρα είναι πλέον skipper και καπετάνιος σε σκάφος εκεί και όπως τόνισε νιώθει ελεύθερος στο νησί το οποίο λατρεύει. Σε κάθε περίπτωση θα έρχεται στην Αθήνα να βλέπει τα παιδιά του, καθώς συχνά απολαμβάνει βόλτες στο κέντρο με την κόρη του.