Απίστευτο περιστατικό για την Φουρέιρα - Γκρεμοτσακίστηκε πάνω στη σκηνή που τραγουδούσε

Ποια ήταν η αντίδραση της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απίστευτο περιστατικό για την Φουρέιρα - Γκρεμοτσακίστηκε πάνω στη σκηνή που τραγουδούσε

Η Ελένη Φουρέιρα είναι αναμφίβολα μια από τις πιο πετυχημένες και εκρηκτικές Ελληνίδες τραγουδίστριες και αυτό το έχει αποδείξει μέσα από τις εμφανίσεις που κάνει στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό. Γενικότερα δίνει την εντύπωση πως τα κάνει όλα τέλεια αφού οι φωνητικές και χορευτικές της ικανότητες ξεπερνάνε πολλές άλλες συναδέλφους της.

Σε καμία περίπτωση όμως η επιτυχία δε σημαίνει πως δεν θα είχε και η Φουρέιρα μια ατυχή στιγμή στην πίστα. Αυτή την περίοδο τη βλέπουμε να τραγουδάει στο teatro και να κάνει πανικό. Ενώ λοιπόν ερμνήνευε ένα χορευτικό τραγούδι με το μπαλέτο της, μπέρδεψε τα πόδια της και έπεσε.

Επειδή όμως μιλάμε για μια επαγγελματία και μιας και έχει πολύ γυμνασμένο σώμα (Δείτε τη δίαιτα που ακολουθεί η Ελένη) το έσωσε και φάνηκε κομμάτι της χορογραφίας.

Η Ελένη Φουρέιρα έπεσε ενώ χόρευε στην σκηνή

«Η πιο αστεία τούμπα που έχω φάει ποτέ», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα.

H Φουρέιρα έπεσε στη σκηνή

«Γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές...» - "Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας. Η μάνα συνελήφθη χθες 30/3 από την αστυνομία για το θάνατο της 12χρονης κόρης της, ενώ ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της. Συγκλονισμένο λοιπόν είναι το πανελλήνιο με την είδηση και πολλά διάσημα ονόματα κάνουν τις δικές τους αναρτήσεις σχετικά.

Ανάμεσα τους και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια ανάρτηση που τσάκισε κόκαλα με αυτά που έγραφε.

«Την ίδια ώρα που εκατομμύρια ζευγάρια παλεύουν με την υπογονιμότητα, χιλιάδες γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές και εκατοντάδες άτομα της LGBTQ+ που θέλουν να γίνουν γονείς δεν έχουν καν πρόσβαση στο σύστημα υιοθεσιών, μια μητέρα δολοφονεί το ίδιο της το παιδάκι και προβάλλει τη μνήμη του παίζοντας θέατρο για μήνες!!! - ενώ το ενδεχόμενο να ευθύνεται και για το θάνατο των άλλων της δυο παιδιών εκ των οποίων και ενός βρέφους είναι το επικρατέστερο σενάριο! Δεν τηνβ χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα».

Ελένη Φουρέιρα Πάτρα