Τρέχει και δεν φτάνει ο Ματέο Παντζόπουλος - Τι συνέβη στον σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρέχει και δεν φτάνει ο Ματέο Παντζόπουλος - Τι συνέβη στον σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη

Ανάσα θα πάρει η Ελένη Μενεγάκη από τους υψηλούς λογαριασμούς στο σπίτι της (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το ποσό που πλήρωσε στην ΔΕΗ) αφού φτάνει επιτέλους η περίοδος που ανοίγει η ξενοδοχειακή μονάδα του συζύγου της, Ματέο, στην Άνδρο, το Όναρ.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Ματέο έχει αρχίσει να πηγαινοέρχεται πολύ πιο συχνά στο νησί γιατί ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το άνοιγμά του.

Η σεζόν για την ξενοδοχειακή μονάδα ξεκινά κάθε χρόνο κατά τον Μάϊο και κατεβάζει ρολά τον Οκτώβρη. Τα έσοδα - αν μας ρωτάτε - είναι παραπάνω κι από καλά αν σκεφτεί κανείς πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο (δείτε εδώ).

Φωτογραφίες από το μαγευτικό Όναρ του Παντζόπουλου

Οι κλιματιζόμενες εξοχικές κατοικίες και βίλες είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα ή μικρή κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player. Στο μπάνιο παρέχονται προϊόντα περιποίησης Apivita.

Το Onar Restaurant σερβίρει παραδοσιακές συνταγές από την Άνδρο με εποχικά βιολογικά προϊόντα, φρέσκο ​​ψάρι και τοπικά γαλακτοκομικά προϊόντα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στο μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι.

Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις και πεζοπορία, ενώ επίσης μπορούν να κανονιστούν συνεδρίες γιόγκα κατόπιν αιτήματος. Το λιμάνι του Γαυρίου απέχει 35χλμ. και η Χώρα της Άνδρου βρίσκεται 25χλμ. μακριά. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Όναρ

ξενοδοχείο Μενεγάκη

Ματέο Παντζόπουλος ξενοδοχείο Άχλα

Μενεγάκη Ματεό Όναρ