«Πραγματικά τα έχασα...» - Θα τραβάτε τα μαλλιά σας με τον λογαριασμό της ΔΕΗ που ήρθε στην Μενεγάκη

«Μωρέ τι σας λέω και εσάς...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πραγματικά τα έχασα...» - Θα τραβάτε τα μαλλιά σας με τον λογαριασμό της ΔΕΗ που ήρθε στην Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει μέσα από την εκπομπή της ότι είναι αυθεντική και πως είναι μια αγαπημένη της συνήθεια να μοιράζεται με το κοινό, σκέψεις και ανησυχίες. Έτσι και έκανε για άλλη μια φορά το μεσημέρι της Παρασκευής 8/4 για έναν γνωστό σε πολλούς λόγο.

Ο λογαριασμός της ΔΕΗ ήρθε και στην παρουσιάστρια και το υπέρογκο ποσό, που θα πρέπει να καταβάλλει την έκανε να τα χάσει. Είναι γνωστό και το θύμισε για άλλη μια φορά, πως το σπίτι της είναι στα Μελίσσια και για το ίδιο σπίτι της ήρθαν δύο διαφορετικά χαρτιά.

Η ταραχή της Ελένης Μεγεγάκη με τον λογαριασμό της ΔΕΗ

«Πραγματικά τα έχασα με τον λογαριασμό της ΔΕΗ και αυτό το μήνα μου ήρθαν με διαφορά δύο μέρες δύο λογαριασμοί για το ίδιο σπίτι (Μελίσσια)… διαφορετικά νούμερα και πρέπει να πάρω τη ΔΕΗ… Μωρέ τι σας λεω και εσάς…»!

«Παιδιά σας το λέω εγώ που...» - Έκπληκτη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

Το μεσημέρι της Πέμπτης 7/4, η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, αποκάλυψε ότι το Σάββατο που πέρασε έκανε μία υπέροχη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον Μάκη Παντζόπουλο μετά από πολύ καιρό και ξετρελάθηκε!

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, που μίλησε και για το θέμα που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, ενθουσιάστηκε τόσο με τον περίπατο αυτό που ένιωσε λες και ήταν σε νησί.

Η παρουσιάστρια είπε: «Πόσο ωραία είναι η πόλη μας… Και μόνο που περπατούσες και έβλεπες χαρούμενους ανθρώπους σε ωραία διάθεση να χαμογελά, να ακούει μουσική, να κρατά το κρασάκι του και να έχουμε αυτόν τον ωραίο ήλιο που ήταν ρε παιδάκι μου πώς να το πω σαν να έκανες μία ψυχοθεραπεία. Και μόνο που έβλεπες ανθρώπους με θετική ενέργεια, χαμόγελα, καλή διάθεση, ήταν σα να ταξίδεψα. Πέρασα υπέροχα και είδα και πολλούς ξένους…»

Και συνέχισε λέγοντας: «Παιδιά σας το λέω εγώ που είχα πολύ καιρό, θα ξαναπάω και θα ξαναπάω… και να πάτε και εσείς η Αθήνα έχει γωνιές καταπληκτικές….»!«Εγώ ενθουσιάστηκα… Περπατούσα, χαιρετούσα και έβγαζα φωτογραφίες. Αισθάνθηκα λες και ήταν όλη η Αθήνα δικιά μου! Υπέροχα…. Περπατούσα, χάζευα, κάτσαμε σε ένα μαγαζάκι που μόλις είχε ανοίξει και φάγαμε ωμά στρείδια… μόνο ωμά, ήπιαμε το κρασάκι μας και έλεγα πού είμαι ρε παιδιά και αισθάνθηκα ότι είμαι σε νησί…»