Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Χαρές για την Μαρία Μπακοδήμου και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο! Έγινε γνωστό πως ο γιος τους....

Μεγάλη επιτυχία

Χαρές για την Μαρία Μπακοδήμου και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο! Έγινε γνωστό πως ο γιος τους....
News 11.04.2022 13:27
Από Youweekly Team

Χαρές έχουν στην οικογένεια τους η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, αφού ο γιος τους βλέπει μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά του. Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο μικρός της γιος Άρης τους τελευταίους μήνες έχει λανσάρει τη δική του συλλογή ρούχων με την ονομασία DrisbyDris και έχει δει μεγάλη επιτυχία. Για αυτό και μίλησε στο Ted x Auth.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου για το γιο της

Στο προφίλ της στο Instagram η Μαρία Μπακοδήμου (δείτε το σπίτι της) δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου της από την ομιλία του και όπως έγραψε σε hashtag είναι περήφανη μαμά.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Bacodimou (@mariabacodimou)

Τι είναι το Tedx

Στο πνεύμα των ιδεών που αξίζουν να διαδοθούν, το TEDx είναι ένα πρόγραμμα τοπικών, αυτο-οργανωμένων εκδηλώσεων που φέρνουν τους ανθρώπους μαζί για να μοιραστούν μια TED εμπειρία. Σε μια εκδήλωση TEDx, TEDTalks, βίντεο και ομιλητές συνδυάζονται για να προκαλέσουν βαθιά συζήτηση και σύνδεση σε μια μικρή ομάδα. Αυτές οι τοπικές, αυτο-οργανωμένες εκδηλώσεις ονομάζονται TEDx, όπου x = ανεξάρτητα οργανωμένη εκδήλωση TED. Το TEDConference παρέχει γενικές οδηγίες για το πρόγραμμα TEDx, αλλά οι ατομικές εκδηλώσεις TEDx είναι αυτο-οργανωμένες. (Με την επιφύλαξη ορισμένων κανόνων και κανονισμών.)

Παπαράτσι απαθανάτισαν Μπακοδήμου και Αργυρόπουλο στην Αθήνα για φαγητό

Δεκαοχτώ χρόνια μετά το διαζύγιό τους (δείτε εδώ τον λόγο), μπορούμε να πούμε πως η σχέση τους έχει... ενηλικιωθεί και βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της. Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος διατηρούν άριστες σχέσεις σήμερα, με κοινό γνώμονα τους γιους τους Νικήτα και Άρη που θα τους δένουν μια ζωή. Και παρότι εκείνοι σπουδάζουν πλέον στο εξωτερικό, οι δύο πρώην σύζυγοι παραμένουν μαζί παντού και πάντα, φροντίζει ο ένας τον άλλον, με μάρτυρα τον φακό του YOU την περασμένη Τετάρτη, όταν και βρέθηκαν στο Σύνταγμα.

Σε ευχάριστο κλίμα και με το χαμόγελο στα χείλη το πρώην ζευγάρι ήπιε τον καφέ του και περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, δείχνοντας πως ακόμα απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου - όπως κάθε φορά άλλωστε που συναντιούνται.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Ακόμα και σε δηλώσεις τους παραδέχονται πως έχουν αφήσει πίσω τους το παρελθόν και κάνουν τακτικά παρέα, αφού ναι μεν στην προσωπική τους ζωή έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους με άλλους συντρόφους μάλιστα κατά διαστήματα, αλλά κανένας και τίποτα δεν τους απομάκρυνε στα ουσιαστικά θέματα, για τα οποία συνεννοούνται άψογα.

Μπακοδήμου Αργυρόπουλος

«Η σχέση μας δεν ήταν πάντα καλή»

Παραμένει άγνωστο αν υπάρχει συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο, σε βάθος χρόνου όμως ανακάλυψαν τη συνταγή για έναν επιτυχημένο χωρισμό, που βασίζεται στον αλληλοσεβασμό. Φυσικά δεν ήταν όλα ρόδινα για το ζευγάρι Μπακοδήμου-Αργυρόπουλου, ειδικά τα πρώτα χρόνια μετά το διαζύγιο με την παρουσιάστρια να παραδέχεται: «Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος. Η σχέση μας δεν ήταν καλή πάντα. Έγινε καλή, όταν τα παιδιά μπήκαν στην εφηβεία. Εκεί πορευτήκαμε παρέα. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ ωραία οικογένεια»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Μπακοδήμου: «Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος»

Μαρία Μπακοδήμου: Ο γιος της είναι ίδιος στο πρόσωπο με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο! Νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα!

Share