Έκπληξη επί σκηνής για τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου - Τα πόσα έκλεισε η λαμπερή ηθοποιός

«Από τις πιο ωραίες και συγκινητικές στιγμές που έχω ζήσει στο θέατρο!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έκπληξη επί σκηνής για τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου - Τα πόσα έκλεισε η λαμπερή ηθοποιός

Μία υπέροχη έκπληξη, περίμενε την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου επί σκηνής στην παράσταση «Οι γείτονες από πάνω», στο θέατρο Πειραιώς. Οι συνάδερφοι της με αφορμή τα γενέθλια του Δημήτρη Σταρόβα, της έκαναν έκπληξη και εκείνης φέρνοντας της μια τούρτα την ώρα που έπαιζε, και πιάνοντας την εντελώς απροετοίμαστη!

H ηθοποιός είναι γεννημένη στις 11 Απριλίου του 1968 και γίνεται 54 χρονών, και μεταξύ άλλων είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και κομψές παρουσίες στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για την έκπληξη των γενεθλίων της

Η ίδια δημοσίευσε την έκπληξη των συναδέρφων της στο θέατρο Πειραιώς 131, «Οι γείτονες από πάνω» και σχολίασε στο instagram της: «Κι ενώ κάναμε έκπληξη στον @dstarovas_official που είχε γενέθλια σήμερα, φέρνοντας του τούρτα και τραγουδώντας το γνωστό τραγουδάκι, στο καπάκι εμφανίζεται ο σκηνοθέτης μας @dimitrismalissovas από τις κουΐντες με μια άλλη τούρτα για τα δικά μου γενέθλια που είναι αύριο! Από τις πιο ωραίες και συγκινητικές στιγμές που έχω ζήσει στο θέατρο! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ»!

Εξομολογήθηκε πρώτη φορά για τους δύο γάμους της - «Δεν ήταν σωστό...»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», λίγο καιρό μετά την περιπέτεια της υγείας της με τον κορωνοϊό, και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί με τους δύο πρώην συζύγους της.

«Οι εμπειρίες μου από τους δικούς μου γάμους είναι πάρα πολύ καλές. Απλά μάλλον δεν ήταν το σωστό timing. Το θέμα είναι ότι και με τους δυο έχω εξαιρετικές σχέσεις μέχρι και σήμερα και αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Όταν υπάρχει αγάπη αυτό διατηρείται. Δεν μιλάμε μόνο για ένα καλή χρονιά, αλλά μιλάμε πολύ πιο συχνά. Το κάνω αυτό γιατό μπορώ και έχω την δυνατότητα να το κάνω. Αμα έχεις από την αρχή καλές σχέσεις και χωρίζεις, επειδή έτσι ήρθαν τα πράγματα, δεν υπάρχει λόγος στο να μην κρατήσεις μια επαφή. Είμαστε φίλοι και είμαι πολύ καλά με αυτό. Δεν λέω ότι θα βγούμε έξω μαζί για φαγητό ή κάποιο ποτό, αλλά κρατάμε ουσιαστικές επαφές και αν με χρειαστούν κάτι είναι βέβαιο ότι θα είμαι εκεί για εκείνους», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.