"Θέλω να είμαι ξεκάθαρη..." - Φανερά ενοχλημένη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Ορεξάτη ξεκίνησε την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας 11/4, αφού όπως φαίνεται πέρασε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με την οικογένεια της καθώς η θερινή σεζόν ξεκινά και το ξενοδοχείο του Ματέο έχει ανοίξει και επίσημα. Ωστόσο, δεν άργησε να της χαλάσει όταν ήρθε η ώρα να κληρώσει τους τυχερούς για έναν διαγωνισμό που έτρεχε.

Όταν λοιπόν ζήτησε το κινητό της με σκοπό να κάνει την κλήρωση το πρόσωπο της έγινε πιο άγριο, λέγοντας πως ορισμένοι λογαριασμοί δημιουργούνται από αγνώστους με σκοπό να κερδίζουν μόνο δώρα σε διαγωνισμούς.

Η δήλωση της Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

«Κάποιοι κάνουν λογαριασμούς για δώρα, εγώ δίνω δώρα αλλά όχι σε τέτοιους λογαριασμούς. Δίνουμε δώρα και κάνουμε χαρούμενους κάποιους ανθρώπους, θέλω να είμαι ξεκάθαρη. Εγώ όταν συναντώ τέτοιους λογαριασμούς, τους διαγράφω», είπε

Πρωτοσέλιδο στα περιοδικά του εξωτερικού η Ελένη Μενεγάκη

Το Forbes είναι αμερικανικό περιοδικό με θέμα τις επιχειρήσεις και ανήκει στη Forbes, Inc. Το περιοδικό κυκλοφορεί 2 φορές τη βδομάδα και ασχολείται κυρίως με την οικονομία, την επένδυση, τη βιομηχανία και το εμπόριο.

Στο περιοδικό βρίσκουν χώρο και θέματα που αφορούν την τεχνολογία, την επικοινωνία, την επιστήμη και τον νόμο. Τα γραφεία του περιοδικού βρίσκονται στην πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, στην πόλη Τζέρσεϊ Σίτι. Κυριότεροι ανταγωνιστές του περιοδικού, στις ΗΠΑ, στην κατηγορία των περιοδικών που αφορούν τις επιχειρήσεις είναι το Fortune και το Bloomberg Businessweek.

forbes

Το περιοδικό είναι, επίσης, γνωστό για τις λίστες που δημοσιεύει, μεταξύ άλλων τη λίστα με τους πλουσιότερους αμερικανούς (Forbes 400), τη λίστα με τις πλουσιότερες επιχειρήσεις παγκοσμίως (Forbes Global 2000) αλλά και τη λίστα με τους πλουσιότερους διάσημους κάτω των 30 ετών (δείτε την εδώ αναλυτικά). Το μότο του περιοδικού είναι: The Capitalist Tool (ελεύθερη μετάφραση: Το καπιταλιστικό εργαλείο) και πρόεδρος - αρχισυντάκτης του περιοδικού είναι ο Στιβ Φόρμπς και ο Διευθύνων Σύμβουλος ο Μάικ Περλίς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναγράφονται στην βικιπαίδεια, το όνομα της Ελένης Μενεγάκη έχει απασχολήσει το εν λόγω περιοδικό στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2010.

Το Forbes, τότε, κατέταξε τη Μενεγάκη ως τη δεύτερη πιο ισχυρή και ισχυρότερη διασημότητα στην Ελλάδα και την πρώτη γυναίκα.