«Έχω κάνει δύο γάμους, και η μία ήταν με...» - Η Τζεφ Μοντάνα αποκαλύπτει για πρώτη φορά

«Παντρεύτηκα για πρώτη φορά στα 19»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έχω κάνει δύο γάμους, και η μία ήταν με...» - Η Τζεφ Μοντάνα αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Η Τζεφ Μοντάνα, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Super Κατερίνα τη Δευτέρα 11/4 ίσως και για πρώτη φορά, πως έχει παντρευτεί ήδη δύο φορές παρά το νεαρό της ηλικίας της. Το γνωστό μοντέλο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς είναι και εκείνη θύμα του αλλά και στη σχέση με της γονείς της.

«Έχω παντρευτεί με τρανς γυναίκα»

«Παντρεύτηκα στα 19 μου την Ίλια Ντάρλινγκ. Παντρεύτηκα και δεύτερη φορά με τρανς γυναίκα. Θέλω να είναι καλά η Ίλια, έχει και ένα παιδάκι, είναι εδώ στην Ελλάδα. Γνώριζε για την φύση μου από την αρχή, φορούσαμε τα ίδια ρούχα. Η Ίλια ήταν αποδεκτή από την οικογένεια μου» αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο.

«Έρχεται και σας λέει ό,τι να ναι» - Το αιχμηρό σχόλιο για τον Αλέξη Κούγια

Η Τζεφ Μοντάνα βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις. Η Τζεφ Μοντάνα μίλησε στις κάμερες και ανέφερε πως όσα μεταφέρει ο Αλέξης Κούγιας από όσα συμβαίνουν μέσα στην δικαστική αίθουσα, δεν ευσταθούν.

«Έχει και φάρσες καμιά φορά στο δικαστήριο, οπότε η Πρωταπριλιά για κάποιους ταιριάζει. Θεωρώ πως υπάρχει ελπίδα, υπάρχει ελπίδα για να προστατέψουμε την αξιοπρέπειά μας, για να διεκδικήσουμε το ήθος μας γιατί επιτρέψαμε τα σώματά μας να γίνουν αντικείμενο. Δεν μας γνωστοποίησε κανένας τα δικαιώματά μας.

Έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε σε μια κοινωνία που θα είναι θεραπευμένη από… Λιγνάδηδες. Θέλω να δημιουργήσουμε ένα κλίμα ασφάλειας για τον σεφ που έχει έρθει σήμερα να μιλήσει για κάτι που ενδεχομένως να μην έχει μιλήσει ποτέ πριν.

Το θέμα είναι το δικαστήριο να κάνει σωστά τη δουλειά του. Εδώ είχατε έναν άνθρωπο, τον Κούγια που σας δίνει πληροφορίες για το τι γίνεται εκεί μέσα αλλά δεν είναι οι σωστές. Αυτός ο άνθρωπος έρχεται και σας λέει ό,τι να ναι» ανέφερε η Τζεφ Μοντάνα.