«Δεν είχα γνώση όταν τον γνώρισα, έχει πόνο αυτή η ιστορία» - Η Τζεφ Μοντάνα για τον Λιγνάδη

«Ένιωσα απαίσια όταν τον αντίκρισα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν είχα γνώση όταν τον γνώρισα, έχει πόνο αυτή η ιστορία» - Η Τζεφ Μοντάνα για τον Λιγνάδη

Το μεσημέρι της Δευτέρας 11/4, το μοντέλο Τζεφ Μοντάνα, έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για πολλά αλλά και λεπτά ζητήματα που την αφορούν. Αρχικά μίλησε για τη σχέση με τους γονείς της, από όταν τους αποκάλυψε πως θέλει να είναι γυναίκα αλλά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θέμα που την έχει τραυματίσει όπως υποστηρίζει, αυτό του Λιγνάδη.

Η Τζεφ Μοντάνα μιλά ανοιχτά για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Όσον αφορά στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, η ίδια τόνισε: «Ένιωσα απαίσια όταν αντίκρισα τον Δημήτρη Λιγνάδη στο δικαστήριο. Ήταν ντροπή όλα αυτά που έκανε. Δεν ήθελα να τον κοιτάω.

Με τραυμάτισε… Όχι μόνο ο Λιγνάδης, είχα συνηθίσει σε επιθετικές συμπεριφορές. Δεν είχα την γνώση στην μικρή ηλικία όταν τον γνώρισα. Έχει πολύ πόνο αυτή η ιστορία».

«Ο Αλέξης Κούγιας είχε ορκιστεί στον πατέρα του ότι δε θα αναλάβει παιδόφιλο...»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε για ακόμα μια φορά η Τζεφ Μοντάνα, το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3, η οποία για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της απέναντι στον Αλέξη Κούγια που είναι συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, και με τον οποίο έχει ξεσπάσει κόντρα.

Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο, έστειλε ένα εξώδικο στον γνωστό ποινικολόγο, καθώς έδωσε στην δημοσιότητρα τα προσωπικά της στοιχεία κάτι το οποίο απαγορεύεται από τον νόμο.

«Ο Αλέξης Κούγιας είχε ορκιστεί στο όνομα του πατέρα του ότι δε θα αναλάβει παιδόφιλο, αυτή τη στιγμή επέλεξε – γιατί ήταν επιλογή του – να εκπροσωπήσει έναν παιδόφιλο. Κάνει ό,τι μπορεί για να υπερασπιστεί αυτή του την επιλογή. Το εξώδικο το έστειλα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια μου.

Αυτή τη στιγμή μετά από τις δημοσιεύσεις που έκανε με προσωπικά μου στοιχεία στην τηλεόραση πρέπει να με προστατεύσω και να υπερασπιστώ και τη σωματική μου ακεραιότητα. Βέβαια υπάρχει και σκοπιμότητα. Όλο αυτό το bullying με τις γερές δόσεις ματσίλας και τοξικής αρρενωπότητας γίνεται με αυτόν τον στόχο, την τρομοκρατία», είπε χαρακτηριστικά η Τζεφ Μοντάνα.