«Νιώθω δικαιωμένη και...» - Η Σίσσυ Ζουρνατζή μιλά για την καταδίκη του πρώην συντρόφου της

«Είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου όταν τον είδα στο δικαστήριο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Νιώθω δικαιωμένη και...» - Η Σίσσυ Ζουρνατζή μιλά για την καταδίκη του πρώην συντρόφου της

Στο T-Live μετά την καταδίκη του πρώην συντρόφου της για τον ξυλοδαρμό της, μίλησε η Σίσσυ Ζουρνατζή, το μεσημέρι της Δευτέρας 11/4. Ο ίδιος αρνούνταν κατηγορηματικά τις κατηγορίες της γνωστής influencer από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η δικαιοσύνη αποφάνθηκε και κρίθηκε ένοχος.

Οι δηλώσεις της Σίσσυ Ζουρνατζή

«Νιώθω ήρεμη, χαρούμενη, νιώθω ότι τώρα ξεκινάω και δεν κουβαλάω ένα βάρος γιατί τόσα χρόνια όσο προσπαθούσα να το κρύψω κάτι εμφανιζόταν, κάποιος με ρωτούσε. Νιώθω δικαιωμένη» είπε για τους 15 μήνες φυλάκισης με αναστολή που επιβλήθηκε στον άνθρωπο αυτόν.

«Είχαν γίνει πολλές στιγμές βίας στη σχέση. Το συγκεκριμένο συμβάν έφερε και το τέλος της σχέσης. Είχαμε λεκτική διαμάχη αρχικά για ένα comment στα social. To μόνο που θυμάμαι είναι να δέχομαι μία κλοτσιά και να πέφτω σε ένα έπιπλο».

«Είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου όταν τον είδα στο δικαστήριο γιατί ένιωθα ότι ζούσα το τότε τώρα. Το αποτέλεσμα της καταδίκης του ήταν λυτρωτικό».

Τι είχε αναφέρει η ίδια όταν γνωστοποίησε το γεγονός

«Γνωρίστηκα με αυτόν τον άνθρωπο, όπως γνωρίζονται όλα τα ζευγάρια. Υπήρχε πολλή διεκδίκηση και συνεχόμενη θα έλεγα χωρίς να παίρνω κάποια ανάσα. Γοητεύτηκα και έκανα σχέση μαζί του. Συμβαίνει. Το πρώτο σκηνικό ξεκίνησε την πρώτη με δεύτερη εβδομάδα. Ήμουν 26 ετών. Οι σχέσεις μου μέχρι τότε δεν είχαν κάτι παρόμοιο οπότε δε μπορούσα να καταλάβω αν αυτή η βία θα συνεχιστεί. Είχα ακουστά κάτι αλλά τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένο όλο αυτό με τη βία των γυναικών και πως πρέπει να το αντιμετωπίζουν. Δεν υπάρχει ενημέρωση. Ντράπηκα τότε να μιλήσω ακόμα και στους γονείς μου γι’ αυτό το περιστατικό και το δούλεψα απλά μέσα μου.

Άρχισε να με ελέγχει σε όλα. Το δέχτηκα γιατί ήθελα να του δείξω ότι δεν του κρύβω και κάτι οπότε δε με ένοιαζε να παρακολουθεί τα social μου. Το διαχειρίστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να με αποκλείσει από τους πάντες, από τους φίλους και τις δουλειές μου. Δε με άφηνε να δουλεύω παρά μόνο στη δική του δουλειά, γιατί αυτή όπως έλεγε θα μου έδινε περισσότερα κέρδη από οπουδήποτε αλλού. Ήθελε έναν πλήρη έλεγχο. Δεν είχα πλέον φίλους», είπε αρχικά.