Λάμπει στο πλευρό του - Σπάνια εμφάνιση της Ελένης Τσολάκη με τον σύζυγό της

Από το πάρτι γενεθλίων της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λάμπει στο πλευρό του - Σπάνια εμφάνιση της Ελένης Τσολάκη με τον σύζυγό της

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική ήταν η χθεσινή 10/4 μέρα για την Ελένη Τσολάκη καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά της. Η όμορφη παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές και δώρα από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, οι συνεργάτες της έκαναν έκπληξη στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend», ενώ χθες το βράδυ διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι γενεθλίων με φίλους στο σπίτι της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του). Η Ελένη Τσολάκη φυσικά μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο πλευρό της εορτάζουσας ήταν μεταξύ άλλων και ο σύζυγός της, Παύλος Πετρουλάκης.

Φωτογραφίες της Ελένης Τσολάκη από τα γενέθλιά της

Σπάνια εμφάνιση της Ελένης Τσολάκη με τον σύζυγό της φωτογραφίες

Η "άγνωστη" συμφωνία που έκανε με τον σύζυγο της Παύλο Πετρουλάκη

Σε δηλώσεις μάλιστα που έκανε στις κάμερες, λίγο πριν την πρεμιέρα, έκανε και μια αποκάλυψη για τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη.

«Δεν ήταν καλοκαίρι αυτό με όλα αυτά που συνέβησαν. Δεν μπορούσαμε να το χαρούμε. Θέλω να σκέφτομαι αισιόδοξα. Επειδή εγώ έκατσα έναν χρόνο, δηλαδή ήμουν στο σπίτι και δε δούλευα… Οπότε και ξεκουράστηκα και είχαμε τον χρόνο και για τους δύο μας, οπότε ήταν όλα καλά.

Οπότε όταν ξεκίνησα να δουλεύω ήταν σαν μια άτυπη συμφωνία, ότι πρέπει να το κάνω όλο αυτό γιατί αγαπώ τη δουλειά μου και ήταν και μία πρόταση που ήθελα πάρα πολύ.

Στα κανάλια σου γίνεται μία πρόταση, την αποδέχεσαι, το συζητάς και από εκεί και πέρα είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» εξήγησε η Ελένη Τσολάκη.