Χαρές στην οικογένεια της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη - Έγινε γνωστό με μια φωτογραφία

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρές στην οικογένεια της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη - Έγινε γνωστό με μια φωτογραφία

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν λίγες ημέρες η Κέλλυ Κελεκίδου και φυσικά πέρασε την ξεχωριστή αυτή μέρα με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της.

Όπως βλέπουμε στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η ίδια -που έκανε μια φοβερή αλλαγή στα μαλλιά της- ποζάρει με τα δυο της παιδιά, τον Νίκο Κουρκούλη, την εντυπωσιακή της τούρτα και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Φωτογραφίες από τα γενέθλια της Κέλλυς Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη και τα παιδιά της

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με θυμήθηκαν και με γέμισαν με ωραίες σκέψεις…Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα όταν τόσες πολλές ευχές είναι μαζεμένες για σένα από συγγενείς, φίλους, γνωστούς και από κάποιους που δεν τους ξέρεις και τόσο καλά!

Πραγματικά με συγκινήσατε και με γεμίσατε θετική ενέργεια και αισιοδοξία! Να είστε όλοι καλά, γεμάτοι αγάπη και υγεία. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με κάνουν να χαμογελώ και πάνω απ όλα την οικογένεια μου» έγραψε στην ανάρτησή της η Κέλλυ Κελεκίδου.

Χαρές στην οικογένεια της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη φωτογραφίες

Χαρές στην οικογένεια της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη

H σχέση της Κέλλυς Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη και τα παιδιά

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν δημιουργήσει έναν δυνατό δεσμό και μια πανέμορφη οικογένεια. Η καλλονή τραγουδίστρια εκτιμάει πολύ τον σύζυγό της και αυτό είναι ολοφάνερο. Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα μίλησε για τον Νίκο Κουρκούλη, τη σχέση τους και την οικογενειακή τους ζωή.

Η όμορφη Κέλλυ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν αποκάλυψε ποιο είναι το "μυστικό" για μία ισορροπημένη και πετυχημένη σχέση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα παιδιά τους, στον Νίκο και τη στάση του απέναντί τους και γενικότερα το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο σπίτι. Διαβάστε παρακάτω την απολαυστική συνέντευξη.

Ακούει ο ένας τον άλλον;

Όχι πάντα, γιατί είμαστε κι οι δύο ισχυρές προσωπικότητες, αλλά ο ένας βάζει τον άλλον στη διαδικασία να σκεφτεί ξανά κι ίσως στη δεύτερη σκέψη ν’ αλλάξει γνώμη, όχι, όμως, γιατί τον επηρέασα εγώ ή ο Νίκος εμένα. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος από τους δύο μας επιλέξει κάτι και το θεωρήσει σωστό, ούτε εγώ ούτε εκείνος επεμβαίνει, είναι σεβαστό να μην πνίγει τον άλλον, να μην τον καταπιέζει.

Τι μπαμπάς είναι ο Νίκος Κουρκούλης;

Αγαπάει τρελά τα παιδιά του, πολλές φορές δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες ευθύνες, οι οποίες είναι ισχυρές, δηλαδή πάντα θ’ ακούσεις κι ένα: «Κέλλυ...» Λέει... λέει... αλλά είναι ένας χαζομπαμπάς, η κόρη του τον κάνει ό,τι θέλει, αλλά ο Νίκος γενικότερα, παρ’ όλο που δεν του φαίνεται, θα μιλήσει μια φορά και... αυτός, νομίζω, είναι κι ο ρόλος του παραδοσιακού μπαμπά. Οι μαμάδες μπορούμε να πούμε κάτι 15-20 φορές...