«Έφυγε και πήρε ένα κομμάτι δικό μου» - "Ραγίζουν" κόκκαλα τα λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση

Όσα είπε στην παρουσίαση και τη προβολή του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς "Σέρρες"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έφυγε και πήρε ένα κομμάτι δικό μου» -

Η παρουσίαση και η προβολή του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», η οποία θα προβληθεί μέσα τη νέα streaming πλατφόρμα, ΑΝΤ1+ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11/4.

Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Πάνος Νάτσης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 3 περίπου μήνες, μετά από τροχαίο με τη μηχανή του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέβηκε στη σκηνή με πατερίτσες και έσπευσε στην έναρξη της παρουσίασης να μιλήσει για τον ηθοποιό με τα πιο συγκινητικά λόγια.

Τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση

«Γιατί να κάνω εγώ τον ρόλο, αφού αυτός είσαι εσύ;», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδη, όταν διάβασε το σενάριο της σειράς.

«Δεν φεύγει ποτέ, γιατί η αγάπη είναι μέσα μας και η αγάπη που έχουμε γι’ αυτόν δεν φεύγει ποτέ. Έφυγε και πήρε ένα κομμάτι δικό μου, γιατί αυτός ο ρόλος σε μεγάλο ποσοστό είμαι εγώ. Δεν έχει σημασία τι πήρε, έχει σημασία το τι άφησε γιατί πέρα από υπέροχος άνθρωπος ήταν και ένας υπέροχος ηθοποιός. Ήταν ένα στοίχημα όλων μας που δουλέψαμε γι’ αυτή τη σειρά, αν θα μπορέσουμε να τον αντικρούσουμε. Χαμογελάμε όταν τον βλέπουμε και θα χαμογελάσετε κι εσείς», συνέχισε λέγοντας ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Συγκινεί η ανάρτηση της WIN hellas για την δωρεά από την οικογένεια του Πάνου Νάτση

Η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση δεν σόκαρε μόνο τους συγγενείς αλλά και κοντινούς του φίλους καθώς σε σοκ παραμένει ο καλλιτεχνικός χώρος. Ο γνωστός ηθοποιός να τονίσουμε πως έχασε την ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 σε ηλικία μόλις 31 ετών μετά από σύγκρουση που είχε με φορτηγό.

Μάλιστα, η οικογένεια του είχε ζητήσει από συγγενείς και φίλους αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED.

Έτσι, πριν από λίγη ώρα η WIN Hellas μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram δημοσίευσαν μια ανάρτηση όπου εξέφρασαν τα δικά τους συλλυπητήρια και ενημέρωσαν ότι συγκεντρώθηκε ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό στην μνήμη του.

«Η W.I.N Hellas εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τη σύντροφο και τους φίλους του αδικοχαμένου ηθοποιού Πάνου Νάτση και τους ευχαριστεί για την ευγενική τους χειρονομία να δωρίσουν χρήματα στη μνήμη του. Συγκεντρωθήκανε 5,163.60€ από όλες τις δωρεές.

Η Πρόεδρος, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και το Δ.Σ. αποφάσισε, αξιοποιώντας τη δωρεά, να διεξαχθεί το νέο πρόγραμμα ενδυνάμωσης των γυναικών της W.I.N. Hellas εις μνήμην του Πάνου Νάτση. Η διεξαγωγή του προγράμματος «Νέο ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου» θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 15 εβδομαδιαία σεμινάρια, διάρκειας 1,5 ώρας, που στοχεύουν στην πρόληψη της βίας και στην ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από θέματα που αγγίζουν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τις αλλαγές, την ανάπτυξη προσωπικότητας και άλλα συναφή.

Το πρόγραμμα διεξάγεται από την επιστημονική ομάδα της W.I.N. Hellas και θα γίνεται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom κάθε Δευτέρα 19.30-21.00. Παρέχεται δωρεάν και δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης με την ολοκλήρωσή του».

Ανάρτηση Win Hellas για τον Πάνο Νάτση