Γιώργος Καπουτζίδης: Συγκινεί το μήνυμά του για τον Πάνο Νάτση - «Είμαστε εδώ γιατί...»

H ανακοίνωση για τις παραστάσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Καπουτζίδης: Συγκινεί το μήνυμά του για τον Πάνο Νάτση - «Είμαστε εδώ γιατί...»

Θλίψη είχε προκαλέσει η είδηση θανάτου του Πάνου Νάτση καθώς άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 σε ηλικία μόλις 31 ετών. Όπως είναι λογικό οι κοντινοί του φίλοι αλλά και συγγενείς είναι συντετριμμένοι μετά από αυτή την απώλεια.

Έτσι, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό μήνυμα το οποίο ήταν αφιερωμένο στον Πάνο Νάτση σχετικά με την επανέρναξη της θεατρικής παράστασης “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη

«Είμαστε εδώ! Γιατί η αγάπη συνεχίζεται! Αγάπη για τον Πάνο, αγάπη για όλα όσα ζήσαμε, αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Εύθυμη που μας ένωσε ξανά! Και ευχαριστούμε και όλους εσάς που ήρθατε χθες. Μας δώσατε απίστευτη δύναμη να συνεχίσουμε! Και συνεχίζουμε! Από σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί σας!».

Γιώργος Καπουτζίδης - Ανακοίνωση θεάτρου

"Σπάραξε" στο κλάμα η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία - «Υπάρχει θυμός»

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση ο οποίος έφυγε σε ηλικία μόλις 31 ετών μετά από τροχαίο που είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01.

Όπως είναι λογικό, η σύντροφός του βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς σε πολύ λίγο καιρό σκόπευαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πιο συγκεκριμένα, η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου συγκίνησε με όλα όσα ανέφερε.

«Δεν έλεγε πολλά λόγια. Τον ενδιέφερε η τέχνη του. Μου στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες, που είδαν την ιστορία στα κανάλια και ταυτιστήκαν, γιατί τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να βιώνουμε, δεν είναι στη φύση μας να φεύγει ένας νέος άνθρωπος απότομα και τόσο βίαια.

Δεν μπορώ να πω κάτι για τα ατυχήματα, γιατί την παιδεία δεν την έχουμε, δεν θέλουμε να την αποκτήσουμε. Είναι κρίμα να τρέχουμε, κρίμα να σκοτωνόμαστε. Χάνεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου και σκοτώνεις ανθρώπους που είναι κοντά σου, γιατί και αυτοί μαζί σου χάνονται. Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να σταματήσει.

Εγώ δεν είμαι δυνατός χαρακτήρας, απλά έχω απωθήσει τον θρήνο, που ήταν τόσο μεγάλος. Έχω προσπαθήσει να το απωθήσω γιατί δεν το αντέχω. Υπάρχει θυμός. Ο Πάνος ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και χάθηκε άδικα και χωρίς λόγο. Δεν είναι ο Πάνος είναι όλα τα παιδιά που σκοτώνονται με αυτόν τον τρόπο, απλά ο Πάνος έτυχε να είναι γνωστός».