Εκείνη είναι 51 ετών ενώ ο σύντροφός της... - Ποια η διαφορά ηλικίας της Αννίτας Πάνια με τον Νίκο Σαμοΐλη

Είναι μαζί εδώ και περίπου 7 χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνη είναι 51 ετών ενώ ο σύντροφός της... - Ποια η διαφορά ηλικίας της Αννίτας Πάνια με τον Νίκο Σαμοΐλη

Η Αννίτα Πάνια με τον Νίκο Καρβέλα μετά το διαζύγιο τους δεν άργησαν να κάνουν νέο ξεκίνημα στην προσωπική τους ζωή. Ο μουσικός μόλις απέκτησε το τρίτο του παιδάκι, ενώ η παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη με τον Νίκο Σαμοΐλη.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος - οικονομολόγος είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια, ωστόσο κρατάνε πολύ χαμηλό προφίλ από τα media με τις δημόσιες εμφανίσεις του να είναι ελάχιστες.

Η διαφορά ηλικίας Πάνια - Σαμοΐλη

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι τη διαφορά ηλικίας που έχουν. Κι όμως, δεν υπάρχει καμία διαφορά, καθώς είναι συνομήλικοι. Η Αννίτα Πάνια γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1970, ενώ ο Νίκος Σαμοΐλης στις 17 Ιανουαρίου του ίδιου έτους.

Διαφορά ηλικίας Αννίτας Πάνια Νίκου Σαμοΐλη

Το τηλεοπτικό μέλλον της Αννίτας Πάνια

Το πρόγραμμα του Open έχει αλλάξει δραστικά εξαιτίας των παγκοσμίων εξελίξεων, που συνταράσσουν, με τον πόλεμο της Ουκρανίας να έχει αφήσει χώρο επί της ουσίας μονάχα για την ενημέρωση του σταθμού, με επιρροή και σε άλλα, βασικά πρόσωπα.

Εδώ και πολλές ημέρες ο τηλεοπτικός σταθμός Open με μαραθώνια ενημέρωση, ακολουθεί αποκλειστικά τη πορεία του πολέμου στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να αλλάξει η ροή του προγράμματός του και όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές να μην προβληθούν, ανάμεσα σε αυτές και το «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια, που δεν γινόταν να εξαιρεθεί από την απόφαση του καναλιού.

Με τον καιρό να περνά, ωστόσο, και το Open να μην παίρνει την απόφαση να αλλάξει κάτι στο πρόγραμμά του μπροστά στις εξελίξεις, όπως έκαναν τα άλλα κανάλια, δημιουργείται η απορία μήπως έρχεται πρόωρα το τέλος για την φετινή σεζόν για την παρουσιάστρια, που εντυπωσίασε σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν, που είχαμε συνηθίσει.

Καμία απόφαση, πάντως, δεν έχει ληφθεί προς το παρόν. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται, ανάλογα με τις εξελίξεις, να έρθει το τέλος της εκπομπής για την χρονιά αυτή, με την Πάνια να έχει μείνει ήδη εκτός εδώ και αρκετές μέρες και να ανανεώνει, ενδεχομένως, το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν.