«Ένιωθα άσχημα και...» - "Ραγίζει" καρδιές η εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον χαμό του αδερφού του

«Ήταν ο προστάτης αδερφός από μικρός»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ένιωθα άσχημα και...» -

Στο Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαμό του αγαπημένου του αδερφού, Θάνου. Όπως εξήγησε, στα τελευταία του δεν άντεχε να βλέπει τον αδερφό του να χειροτερεύει.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην οικονομική στήριξη που δέχθηκε από εκείνον, τονίζοντας πως δεν ήθελε να πηγαίνει να παίρνει τα χρήματα (δείτε εδώ τι είπε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε).

Η εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Μόνο ένιωθα άσχημα και στενοχωριόμουν που ο αδερφός μου χειροτέρευε μέρα με τη μέρα. Το τελευταίο διάστημα που μου έδινε χρήματα, δεν ήθελα να πάω και να τα πάρω από τον αδερφό μου. Έστελνα δικό μου άνθρωπο να τα πάρει. Δεν μπορούσα να παίρνω άλλο χρήματα από τον Θάνο. Άμα μου έλεγε έλα να φάμε, ήμουν ο πρώτος. Αν μου έλεγε για τα χρήματα, έβρισκα μια δουλειά για να μην πηγαίνω.

Με τον Θάνο νιώθω κι ένιωθα ότι ήμασταν ένα και το αυτό αλλά δεν μπορώ να γίνω βάρος σε κανένα… Με τον Θάνο ήμασταν κολλητοί. Ήταν ο προστάτης αδερφός από μικρός. Υπήρχε μια διαφορά πέντε ετών και με προστάτευε σαν χαρακτήρας», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τα δάκρυά του στην επέτειο θανάτου του αδερφού του

Ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου φέρνει κάθε φορά δάκρυα στα μάτια του Ανδρέα (δείτε εδώ την τελευταία συνέντευξη που έδωσε).

«Σήμερα είναι μια μαύρη, σκληρή επέτειος για μένα. Κλείνουν δύο χρόνια από τον θάνατο του Θάνου. Ο Θάνος έφυγε, το έργο του παραμένει. Είναι ζωντανός μέσα από τα τραγούδια του. Αλλά είναι και ζωντανός μέσα από την οικογένειά του. Ζει στις καρδιές, στο μυαλό, στη φωνή της οικογένειάς του και τη δική μου. Τον αγαπάω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στις 28/12.