«Με την Μελίνα Νικολαΐδη θα μπορούσαμε να...» - "Σπάει" τη σιωπή του ο Κακοσαίος για τη σχέση τους

Μίλησε στην κάμερα του Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με την Μελίνα Νικολαΐδη θα μπορούσαμε να...» -

Η κάμερα του «Happy Day» πέτυχε τον Γιώργο Κακοσαίο και φυσικά οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την γνωριμία του με την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη στα παρασκήνια του «The Chart Show». Ο ίδιος λοιπόν ξεκαθάρισε ότι δεν συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας όπως έγραφαν δημοσιεύματα και πως δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους.

Ο Γιώργος Κακοσαίος αποκαλύπτει

«Απλώς γνωριστήκαμε με τη Μελίνα. Δεν συζητήθηκε καμία συνεργασία, όμως ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να τα φέρει η ζωή. Μπορεί κάποια στιγμή, επειδή και η κοπέλα τραγουδάει πολύ όμορφα, αν αποφασίσει κι εκείνη να ακολουθήσει επαγγελματικά το τραγούδι, να κάνουμε μια συνεργασία», ξεκαθάρισε ο νεαρός τραγουδιστής και σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, απάντησε:

«Είμαι ερωτευμένος. Δεν είναι γνωστή η κοπέλα και δεν την ξέρει ο πατέρας μου. Της αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια». (Δείτε εδώ ποια είναι η σύντροφος του τραγουδιστή)

«Παλεύω όπως όλοι»

Ο Γιώργος Κακοσαίος αποφάσισε να συνεχίσει στα χνάρια του πατέρα του καθώς άφησε για τα καλά τα γήπεδα του ποδοσφαίρου για να αφοσιωθεί πλήρως στην μουσική βιομηχανία. Μάλιστα, ο πατέρας του δεν έκρυψε πως αγχώθηκε για την επιλογή του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» ο ίδιος μίλησε σχεδόν για όλα. «Πήρα την απόφαση όταν άρχισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια και πήρα καλές κριτικές. Τότε το μυαλό μου άρχισε να διχάζεται».

Στην συνέχεια συνέχισε λέγοντας: «Τους γονείς μου τους μάζεψα μια μέρα στην τραπεζαρία, τους το είπα και έπαθαν σοκ. Η μητέρα μου μου έλεγε για προτάσεις από ομάδες και μήπως να κάνω παράλληλα και τα δύο, αλλά εγώ είπα ότι θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι 100%».

Οι συγκρίσεις πάντως με τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο δεν έχουν αργήσει να ξεκινήσουν. Για αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρχει σύγκριση, δεν φοβήθηκα. Παλεύω όπως όλοι σε αυτόν τον χώρο, όπως όλοι και φαντάζομαι ότι ο χρόνος θα δείξει. Με τον πατέρα μου ερχόμαστε συνεχώς σε ρήξη για διάφορα τραγούδια. Αν δεν είχα την τύχη να είναι ο Γιάννης Πλούταρχος πατέρας μου, σίγουρα θα πήγαινα σε κάποιο talent show να δείξω τη δουλειά μου».