Η κοιλίτσα της χωρίς ρετούς - Πως είναι το κορμί της Βασιλίκης Μιλλούση μετά από δύο εγκυμοσύνες

Η ανάρτηση στο ίνσταγκραμ που συγκίνησε όλες τις μανούλες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κοιλίτσα της χωρίς ρετούς - Πως είναι το κορμί της Βασιλίκης Μιλλούση μετά από δύο εγκυμοσύνες

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Βασιλική Μιλλούση, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια και τις κορούλες τους.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι μία πολυάσχολη μανούλα,(δείτε εδώ την προετοιμασία του παιδικού δωματίου) καθώς η καθημερινότητά της είναι γεμάτη με υποχρεώσεις, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Τα Σαββατοκύριακα όμως, η Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής κάνει πάντα διαλείμματα και φροντίζει να αφιερώνει τον χρόνο της στην οικογένειά της.

Η ίδια έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται συχνά μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά όμως, η Βασιλική Μιλλούση έκανε μία εντελώς διαφορετική ανάρτηση, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες μέσα από τις οποίες θέλησε να μας δείξει το σώμα της μετά από δύο γέννες.

«Πολλά χρόνια περίμενα τη στιγμή που θα έφτιαχνα το δικό μου γυμναστήριο και αυτή η στιγμή ήρθε, η χαρά και η προσμονή μου φαίνεται… Δεν περιγράφω άλλο νεότερα σύντομα», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η δίαιτα της Βασιλική Μιλλούση

Στην ερώτηση τι κάνει ώστε να παραμένει τόσο fit αλλά και υγιής, η Βασιλική επιμένει ότι το μυστικό είναι η σωστή διατροφή. «Τρώω τα πάντα», λέει ωστόσο η ίδια. «Δεν θα στερηθώ το μαγειρευτό φαγητό, μου αρέσει άλλωστε πολύ η ελληνική κουζίνα, απλώς φροντίζω να μην υπερφορτώνω το πιάτο μου» προσθέτει, ενώ η Διατροφολόγος της συνεχίζει: «Με τη Βασιλική ακολουθούμε μία ισορροπημένη διατροφή τα τελευταία δύο έτη, οπότε, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα προκειμένου να γνωρίζει τις ανάγκες του οργανισμού και της καθημερινότητάς της και να προσαρμόζει σωστά τη διατροφή της σε αυτές».

Μπορεί μια αθλήτρια να απολαμβάνει ελεύθερα γεύματα; «Ναι, αλλά με μέτρο φυσικά» εξηγεί η Κλινική Διαιτολόγος -Διατροφολόγος Μαριέττα Μαρκούση. «Έχουμε συμφωνήσει με τη Βασιλική να μπορεί να επιλέγει η ίδια τι θα φάει στα ελεύθερα γεύματά της και να μπορεί τότε να ξεφύγει από τις διατροφικές νόρμες που έχουμε. Τα ελεύθερα γεύματα είναι απαραίτητα προκειμένου να αισθανόμαστε λίγο πιο χαλαροί με τη διατροφή μας, χωρίς αυτό να έχει επίδραση στο βάρος μας. Από την άλλη, τα ελεύθερα γεύματα στη διατροφή έχουν σκοπό και να μας εκπαιδεύσουν, να δούμε δηλαδή πώς αντιδρά ο εαυτός μας όταν νιώσει την ελευθερία της επιλογής και έτσι να μπορούμε μετά μαζί να φτιάξουμε τα κακώς κείμενα!».