Πάτρα: «Την έσφιγγα όλο και πιο δυνατά, σπαρταρούσε το σώμα της» - "Πάγωσαν" όλοι στον αέρα του Πρωινού

«Έχω ανατριχιάσει»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Την έσφιγγα όλο και πιο δυνατά, σπαρταρούσε το σώμα της» -

Το πρωί της Τρίτης, μετά από αποκαλύψεις και νέα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα για την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, το Πρωινό, προέβαλε ένα βίντεο μέσα από το οποίο έγιναν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες από το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε στην οικογένεια Πισπιρίγκου πριν από 67 χρόνια, όταν ο παππούς της δολοφόνησε τη γιαγιά της, αφήνοντας τους πάντες σε σοκ στην εκπομπή.

Η ομολογία του παππού της Πισπιρίγκου

Η ομολογία του ήταν κυνική και σοκαριστική: «Την παρακαλούσα θερμά κι εκείνη αρνείτο. Σε μια στιγμή και ενώ καθόμαστε κολλητά κι ακουμπούσε η αριστερή πλάτη στον ώμο της, μου ήρθε σαν τρέλα. Την έριξα κάτω και την έπιασα σφικτά από το λαιμό. Την έσφιγγα, την έσφιγγα όλο και πιο δυνατά. Σπαρταρούσε το σώμα της, προσπαθούσε να μου ξεφύγει. Μα εγώ ήμουν πιο δυνατός. Την είχα πια νικήσει. Σε λίγο το σώμα της παρέλυσε, η ανάσα της σταμάτησε, τα μάτια της γυάλισαν. Ήταν νεκρή. Τότε κατάλαβα τι είχα κάνει. Μετάνιωσα, την έσυρα μέχρι τις καλαμιές όπως κι όπως και την εγκατέλειψα μέσα στη νύχτα. Μετά έτρεχα σαν τρελός».

Στις 2.30 τα ξημερώματα παραδίνεται στην αστυνομία. Όταν οδηγείται στον εισαγγελέα της υπόθεσης, τον γνωστό από σημαντικές υποθέσεις που χειρίστηκε, Δημήτρη Τσεβά, παρότι σώζεται από λιντσάρισμα κοινού και συγγενών του θύματος, μόνο με τη βοήθεια της αστυνομίας, ο ίδιος φαίνεται απαθέστατος.

«Η Ρούλα έπιασε τον Μάνο να την απατάει και μετά...» - Αποκάλυψη «φωτιά» από τον φίλο της 33χρονης

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάθε μέρα, όσον αφορά την υπόθεση της Πάτρας. Μάλιστα έχει γίνει γνωστό ότι τόσο ο Μάνος Δασκαλάκης, όσο και η Ρούλα Πισπιρίγκου είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις, γεγονός που είχε παραδεχτεί και η 33χρονη μέσα από την φυλακή.

Πολύ μάλιστα υποστήριζαν ότι πιθανότατα η Ρούλα απατούσε τον Μάνο με τον κουμπάρο τους και νονό της Μαλένας, Μάκη. Όμως κάτι τέτοιο το διαψεύδει ο ίδιος.

Το πρωί της Τρίτης 12/4 στον αέρα του Πρωινού, ένας φίλος της 33χρονης αποκάλυψε νέα μυστικά που αφορούν τις απιστίες του ζευγαριού.

«Ο Μάνος ήταν αυτός που τον έπιασε η Ρούλα πρώτη να την κερατώνει! Είχα μιλήσει με τη Ρούλα και μου τα είχε πει! Τον είχε πιάσει και μετά η Ρούλα και καλά σε αντίποινα έμπλεξε κι αυτή με έναν γκόμενο. Σίγουρα και για να ζηλέψει ο Μάνος το έκανε αλλά σίγουρα το έκανε και από αντίδραση».

«Αυτό το είχε πει όταν ήταν άρρωστη η Τζωρτζίνα», λέει ο φίλος για την Ρούλα Πισπιρίγκου.