«Είναι ένας Γολγοθάς η διαδικασία και...» - Η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλά ανοιχτά για την εμπειρία της εξωσωματικής

«Έκανα εξωσωματική και αυτό δεν είναι ταμπού για την κοινωνία μας»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είναι ένας Γολγοθάς η διαδικασία και...» - Η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλά ανοιχτά για την εμπειρία της εξωσωματικής

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, την Τρίτη 12/4 συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου και προχώρησε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς για θέματα πολύ λεπτά που κάποτε εν μιλούσε κανείς για αυτά, όπως για την προσπάθεια που καταβάλει μία γυναίκα προκειμένου να γίνει μητέρα.

Η βουλευτής μίλησε για το σημαντικό κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή της, τη μητρότητα, και την εμπειρία της με την εξωσωματική και τη στιγμή του τοκετού.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη εξομολογείται για τη μητρότητα

«Επειδή έγινα μητέρα σε μια μεγάλη ηλικία και μάλιστα σε μία φάση που αυτό ήταν κάτι που το είχα ξεγράψει, αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μια πολύ μεγάλη δεύτερη ευκαιρία και ευγνωμονώ και αυτό το μεταφυσικό και τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου και με βοήθησαν αυτό το μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Νομίζω πως είναι αυτονόητο ότι όταν προσπαθείς και δεν συμβαίνει αυτό που το επιθυμείς τόσο πολύ, από ένα σημείο και μετά η απογοήτευση είναι τόσο μεγάλη που έχεις μια αίσθηση απώλειας και πολλές φορές απογοητεύεσαι τόσο πολύ που δεν θες να συνεχίσεις άλλο. Και όμως βλέπεις τελικά ότι στη ζωή δεν πρέπει να το βάζεις ποτέ κάτω», ανέφερε η Όλγα Κεφαλογιάννη και συνέχισε:

«Έκανα εξωσωματική και αυτό δεν είναι ταμπού για την κοινωνία μας. Όχι μόνο δεν είναι αλλά πρέπει να το λέμε κιόλας γιατί ενδεχομένως κάποιοι άνθρωποι να το βλέπουν ακόμα ως ένα θέμα που μπορεί να μην τολμούν να το προσπαθήσουν.

Όποιος έχει μπει στη διαδικασία αυτή ξέρει πολύ καλά ότι είναι ένας Γολγοθάς, έχει ένα ψυχικό κόστος. Η αγωνία και η απογοήτευση είναι δυστυχώς μέσα στη διαδικασία. Αλλά όταν παίρνεις τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, είναι τέτοια η χαρά που τα ξεχνάς όλα».

«Ο σύζυγός μου ήταν μαζί μου στην αίθουσα τοκετού, βάλαμε και μουσική δική του και ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή», σημείωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά τους

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας την Κυριακή 3/4 αποφάσισαν να περάσουν την ημέρα τους οικογενειακά και να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με τα δίδυμα παιδιά τους, κάνοντας βόλτα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ή αλλιώς ΚΠΣΙΝ, ενώ σε προηγούμενη βόλτα τους είχαν εντοπιστεί στο κέντρο της Αθήνας.

Ο μουσικοσυνθέτης τράβηξε την φωτογραφία και η πολιτικός την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το ζευγάρι ντύθηκε ελαφριά, ευχαριστήθηκε τον ήλιο και άφησε για λίγο πίσω του τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που πάντα κυνηγούν και τους δύο.

Όλγα κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας