«Το επίθετο είναι πολύ βαρύ» - Ο Φοίβος Παπαδάκης εξομολογείται για τον πατέρα του

Όλα όσα ανέφερε στην εκπομπή του Open

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το επίθετο είναι πολύ βαρύ» - Ο Φοίβος Παπαδάκης εξομολογείται για τον πατέρα του

Ο Φοίβος Παπαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Open Ποιος είναι πρωινιάτικα την Τρίτη 12/4 και μίλησε για τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη, που ξέσπασε μάλιστα για τον χαμό του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος του έχει αφήσει μία βαριά κληρονομία έχοντας δημιουργήσει μία ιστορία πίσω από το όνομά του όπως έχει αναφέρει ξανά, αλλά και για την σύντροφό του.

Στάθηκε αρκετή ώρα στον πατέρα του και την σχέση τους, καθώς αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ίδιο και επηρεάζει τη ζωή του όσα χρόνια κι αν περάσουν, αλλά οι σχέση τους είναι πολύ καλή και στενή και εκείνος είναι δίπλα του σε κάθε βήμα του.

Οι δηλώσεις του Φοίβου Παπαδάκη για τον πατέρα του

«Το επίθετο Παπαδάκης είναι πολύ βαρύ. Ο πατέρας μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω ότι πρέπει να είναι βάρος για μένα, με την κακή έννοια. Καταλαβαίνω ότι ως γιος του Γιώργου Παπαδάκη ενδεχομένως να μου ασκείται και μια μεγαλύτερη κριτική.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή έχω έναν πατέρα με τον οποίο έχω πάρα πολύ καλή σχέση και είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, είναι ένα όνομα βαρύ, το οποίο όμως, όταν βγαίνω μπροστά στην κάμερα παύει να υπάρχει, είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης», ανέφερε αρχικά.

Έπειτα, συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε κουβαλάει ένα βαρύ όνομα, είναι στην αρχή μόνο βαρύ. Μετά κάνεις την πορεία σου και μόνο με τις δικές σου δυνάμεις μπορείς να προχωρήσεις. Κάθε μέρα, μετά την εκπομπή, θα μιλήσω μαζί του και θα μου πει τις συμβουλές του που λαμβάνω πάντα σοβαρά υπόψη».

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη συγκινεί στον αέρα του Open: «Από μικρό παιδί...»

Η Μάριον Μιχελιδάκη έκανε πρεμιέρα για το «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» στο Open έχοντας στο πλάι της πολύ σημαντικούς συνεργάτες. Ένας εξ αυτών είναι και ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, ο Φοίβος. Πρόκειται για έναν δημοσιογράφο με εμπειρία, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη του τηλεοπτική θέση.

Έτσι λοιπόν ο Φοίβος μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή της Τετάρτης 23/3 θέλοντας να εκφράσει τον θαυμασμό στο πρόσωπο του πατέρα του αλλά και να τον ευχαριστήσει για τις συμβουλές του όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως τώρα πια, που καλούνται να κάνουν το ίδιο επάγγελμα.

«Κι εγώ κάνω την πρεμιέρα μου, δηλαδή για πρώτη φορά κι εγώ βγαίνω στην τηλεόραση. Ο πατέρας μου, ο Γιώργος Παπαδάκης, είναι ο πιο αυστηρός κριτής, μου λέει τι πρέπει να βελτιώσω, να διορθώσω κλπ. Αλλά το σωστό αυτό είναι.

Είμαι πάρα πολύ περήφανος που είναι πατέρας μου και που μου μαθαίνει συνεχώς πράγματα από μικρό παιδί μέχρι σήμερα. Και αν και έχω λίγο ένα άγχος, είναι κυρίως περηφάνια. Και νομίζω ότι και από τη δική του πλευρά το ίδιο ισχύει», είπε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Η Μάριον Μιχελιδάκη του είπε από την πλευρά της: «Σε ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι. Είναι διπλό το βάρος, η αγωνία και όλο αυτό που έχεις να διαχειριστείς».