Love It: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Μαλέσκου - "Έχω ακούσει τα απίστευτα και..."

Έξαλλη η Ιωάννα στον αέρα της εκπομπής της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Love It: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Μαλέσκου -

Ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής της Love It το πρωί της Τρίτης 12/4. Αφορμή στάθηκαν οι έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor 5.

«Εσένα δε θα σε ένοιαζε αν σε έβγαζαν κλέφτρα ή τραμπούκο;» ήταν η ερώτηση του Χάρη Γιακουμάτου και η παρουσιάστρια βρήκε το πάτημα για να μιλήσει ανοιχτά για τα όσα έχει ακούσει από την ημέρα που πήγε στον ΣΚΑΙ.

Το ξέσπασμα της Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love It

«Μισό λεπτό, στη ζωή μου με έχουν νοιάξει πολλά πράγματα και είναι ο βασικός αυτοσκοπός της ζωής μου κάτι που κάνω να γίνεται αξιοπρεπώς και με διαφάνεια. Δεν έχω επιτρέψει στη ζωή μου κανένας να μου προσάψει το παραμικρό. Ακόμα και αν είχα συμμετοχή σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Χάρη, μιλάς σε έναν άνθρωπο που μέχρι τώρα τηλεοπτικά στην πορεία μου έχω ακούσει τα απίστευτα και δεν έχω ασχοληθεί, ούτε να αδειάσω ανθρώπους. Δεν έχω αδειάσει ανθρώπους, ως όφειλα, για πράγματα τερατώδη που έχουν πει και συνεχίζουν να λένε για μένα. Συνυπάρχω όμως σε έναν χώρο. Αυτό που θέλω να πω είναι, πώς πρόκειται για θέμα ανθρώπου και πως θα το διαχειριστεί.

Δική μου φιλοσοφία ζωής είναι ότι ο χρόνος δείχνει για όλους, τι είμαστε, τι κάνουμε, αν έχουμε διάρκεια και κρινόμαστε από τον κόσμo. Θεωρώ ότι η αλήθεια λάμπει. Δε γίνεται να ακούω συνέχεια κάτι για μένα, ότι “είσαι αυτό”, “φέρεσαι έτσι”… Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι δεν ενοχλούμαι γιατί δεν είμαι αυτά που μου προσάπτουν και ξέρω ότι αργά ή γρήγορα αυτός που συκοφαντεί έναν άλλον, θα το λουστεί. Και έχω πολλή υπομονή».

Και χθες 11/4 είχε παρόμοιο ξέσπασμα για τα καλλιστεία

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να σχολιάσει τη συμμετοχή της στα καλλιστεία και το πόσο πίσω την έχει αφήσει. Μάλιστα η παρουσιάστρια έστειλε και ορισμένα μηνύματα για πολλούς αποδέκτες. (Δείτε εδώ τη συμμετοχή της στα καλλιστεία Miss Κρήτη 2013)

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα καλλιστεία γιατί αυτά δεν ορίζουν ούτε καθορίζουν την προσωπικότητά μου και δη τώρα. Είναι κάτι που μπορεί να σε κάνει ευρύτερα γνωστό, να βάλουμε όμως την παράμετρο κάποιων δημοσιογράφων εμμονικά, αναδρομικά να θέλουν να ανασύρουν και να “χτυπάνε” για άλλους λόγους μια συμμετοχή σου.

Σε κάθε φάση της ζωής μας κάποιο κομμάτι μας ήταν εκεί για να γίνει όμως δεν ορίζει, δεν διαγράφει αυτά που πρόκειται να κάνεις στο μέλλον και αυτά που είσαι εσύ» είπε με νόημα η παρουσιάστρια.