Eurovision 2022: Ποια θέση δίνουν οι στοιχηματικές για την Ελλάδα - Εκτός δεκάδας η Κύπρος

Έπεσε μία θέση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Ποια θέση δίνουν οι στοιχηματικές για την Ελλάδα - Εκτός δεκάδας η Κύπρος

Λίγο πριν την τελική ευθεία του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας, τα γραφεία στοιχημάτων έχουν πάρει φωτιά για το ποιος θα καταφέρει να κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο του νικητή. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο πόλεμος στην Ουκρανία, έχει ευαισθητοποιήσει τους Ευρωπαίους Eurofans.

Η θέση της Ελλάδας στον πίνακα στοιχημάτων

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Amanda Tenfjord Georgiadi, με το τραγούδι (Die Together), ενώ θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη 10/5. (Δείτε εδώ τη σειρά που θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον ημιτελικό)

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Die Together», με φόντο το μοναδικό τοπίο της ακριτικής Σύμης, όπου έγιναν τα γυρίσματα, φαίνεται πως εντυπωσίασε τους fans της Eurovision με αποτέλεσμα η χώρα μας να συνεχίσει να βρίσκεται σε πολύ υψηλή θέση ανάμεσα στα στοιχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Eurovision World, που συγκεντρώνει τις αποδόσεις από όλες τις εταιρείες στοιχημάτων, το ελληνικό τραγούδι φιγουράρει στην 6η θέση, μια θέση χαμηλότερα από ότι η απόδοση που της έδιναν το προηγούμενο μήνα. Ωστόσο πρέπει να πούμε ότι κονταροχτυπιέται στα ίσα με την πέμπτη θέση, της Πολωνίας.

Από την άλλη, η Κύπρος με την πιο ethnik συμμετοχή της Ανδρομάχης και το τραγούδι «Ela» εμφανίζεται σήμερα στην 17η θέση των στοιχημάτων για τη νίκη στη Eurovision, σκαρφαλώνοντας αργά αλλά σταθερά.

Amanda Georgiadi: «Δεν μπορώ να μην βλέπω τα στοιχήματα»

Στην φετινή Eurovision 2022 η Αμάντα Γεωργιάδη θα είναι εκείνη η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάϊο στο Τορίνο της Ιταλίας.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη απάντησε για το τραγούδι της, αλλά και για το αν βλέπει τα στοιχήματα.