«Θα το πάρω το κορίτσι και...» - Ο Δήμος Αναστασιάδης αποκαλύπτει για το γάμο και τη βάφτιση του παιδιού του

«Η Eurovision με τρομάζει σαν σκέψη αλλά δεν είμαι αρνητικός»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα το πάρω το κορίτσι και...» - Ο Δήμος Αναστασιάδης αποκαλύπτει για το γάμο και τη βάφτιση του παιδιού του

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου, στο Κοσμοράδιο 95,1 και μίλησε κυριολεκτικά για όλα! Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σύντροφο και μητέρα του γιου του, την λαμπερή ηθοποιό Τζένη Θεωνά, ενώ αποκάλυψε το αν θα έλεγε το ναι και θα πήγαινε στη Eurovision.

Οι δηλώσεις του Δήμου Αναστασιάδη για το γάμο του

«Θα το πάρω κάποια στιγμή το κορίτσι, θα βαφτίσουμε και το παιδί. Η Τζένη Θεωνά είναι πανέμορφη γυναίκα απίστευτος άνθρωπος για ένα πράγμα είμαι τυχερός στην ζωή μου που την έχω την θαυμάζω έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης θα έρθει και ο γάμος και η βάφτιση μαζί θέλουμε να τα ετοιμάσουμε όλα και να το χαρούμε εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι».

«Η Eurovision είναι μόνο εξωστρέφεια, ενώ εγώ μόλις ανακάλυψα την εξωστρέφεια. Έχω πολύ δρόμο εκεί για να προσεγγίσω το ναι. με τρομάζει σαν σκέψη αλλά δεν είμαι αρνητικός», απαντά και στη συνέχεια λέει για τις φετινές συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου:

«Μου αρέσει πάρα πολύ η συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision η Ανδρομάχη είναι πολύ καλή φωνή μου αρέσει πάρα πολύ και το πάντρεμα ελληνικός και ξένος στίχος. Η ελληνική συμμετοχή μου αρέσει και αυτή πολύ».

Η τρυφερή ανάρτηση του Δήμου Αναστασιάδη με τον γιο του - "Έπεσε" το instagram

Ο Δήμος Αναστασιάδης είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο ίδιος είχε κάνει μια προσωπική αποκάλυψη η οποία είχε συγκλονίσει.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μπορεί να αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με το παιδί του, ωστόσο αποφάσισε αυτή τη φορά να κάνει μια εξαίρεση καθώς πόσταρε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή του φωτογραφία με τον αγαπημένο του γιο από το λούνα παρκ.