«Δυσκολεύει η σχέση μου με τον καθρέπτη και κάνω μπότοξ όταν...» - «Έσπασε» τη σιωπή της η Βίκυ Βολιώτη

Η συνέντευξη στο «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δυσκολεύει η σχέση μου με τον καθρέπτη και κάνω μπότοξ όταν...» - «Έσπασε» τη σιωπή της η Βίκυ Βολιώτη

Η εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» και η Νάντια Ρηγάτου πήγαν στο θέατρο Άνεσις και βρέθηκαν με την Βίκυ Βολιώτη που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μια ιστορία αγάπης», μαζί με την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επιλογή του έργου και τόνισε ότι πολλά ομόφυλα ζευγάρια της δίνουν πολλά συγχαρητήρια.

Η Βίκυ Βολιώτη σε μια εκ βαθέων συνέντευξη

«Δεν φοβήθηκα ποτέ την υπόθεση του έργου. Αρκετά ομόφυλα ζευγάρια μάς συγχαίρουν για την επιλογή του έργου. Το πιο ενοχλητικό πράγμα που μου έχει τύχει στη σκηνή είναι να ακούω ένα συνεχόμενο ήχο από κομπολόι», ανέφερε η ηθοποιός.

Όσον αφορά τη πιο δύσκολη στιγμή που έπαιξε σε μια παράσταση εξομολογήθηκε πως: «η πιο δύσκολη θεατρική στιγμή ήταν όταν έπαιξα μια μέρα μετά το θάνατο της μητέρας μου» και πρόσθεσε πως οι φίλοι που έχει κάνει από τον χώρο παίζουν πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή της. «Έχω φίλους μέσα από το χώρο, δεν είναι περισσότερο ανταγωνιστικό το επάγγελμά μας από τα υπόλοιπα».

Στο τέλος της συνέντευξης η ηθοποιός μίλησε για τους βαθύτερους προβληματισμούς της. «Δυσκολεύει η σχέση μου με τον καθρέφτη όσο περνάνε τα χρόνια. Μόνο όταν δεν δουλεύω κάνω μπότοξ γιατί δεν θέλω να χάσω την εκφραστικότητά μου».

«Στο Λόγω Τιμής με έβριζαν στο δρόμο. Ήταν πολύ δύσκολο»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Βολιώτη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την σχέση της με τον άντρα της αλλά και για το κίνημα #metoo το οποίο αποτελεί ένα φλέγον ζήτημα ακόμη σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που βγαίνουν στην "φόρα".

«Με τον σύζυγό μου δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν τον είδα και έπεσα κάτω ή τον ερωτεύτηκα. Εμείς έχουμε μείνει μαζί επειδή πέραν πέρα της αγάπης που έχουμε τρέφουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλον και δίνουμε και ελευθερία ο ένας στον άλλον. Ο καθένας έχει και τη δικιά του ζωή, τους φίλους του. Δεν είμαστε σε όλα μαζί».

«Είμαστε στον ίδιο χώρο αλλά κάνουμε άλλη δουλειά. Εκείνος είναι πίσω από τις κάμερες. Είναι διευθυντής φωτογραφίας και δεν έχουμε δουλέψει πολύ μαζί. Δεν έχουμε φέρει τη δουλειά στο σπίτι ώστε αυτό να δημιουργεί ένα πρόβλημα».

Από την άλλη, για το κίνημα #metoo ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στεναχωρήθηκα όταν άκουσα για τα περιστατικά βίας στο θέατρο. Ήταν πολύ δύσκολο. Τα περισσότερα δεν τα γνώριζα. Έπεσα από τα σύννεφα.

Το να βρίσκουν το θάρρος να μιλάνε όσοι έχουν δεχτεί κακοποιήσεις είναι πολύ σωστό. Πρέπει να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της χωρίς άλλες επεμβάσεις και χωρίς να φωνάζουμε εμείς.

Κακοποίηση ή κακομεταχείριση εγώ δεν έχω δεχτεί. Είχα δυσκολίες και εντάσεις σε κάποιες δουλειές αλλά τις αντιμετώπισα. Μεγαλώνοντας βάζω και όρια. Όταν πρωτοβγαίνεις στη δουλειά τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν μπορείς να βάλεις όρια εύκολα».