«Δεν θα ψωνίσω ρούχα εγκυμοσύνης» - Η αποκαλυπτική φωτογράφιση της Rihanna λίγο πριν τη γέννα του παιδιού της

Οι φωτογραφίες που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θα ψωνίσω ρούχα εγκυμοσύνης» - Η αποκαλυπτική φωτογράφιση της Rihanna λίγο πριν τη γέννα του παιδιού της

Ο πελαργός έχει χτυπήσει εδώ και καιρό την πόρτα της Rihanna και του ASAP Rocky, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια διανύει ήδη το τρίτο τρίμηνο της κύησής της και σε λίγες εβδομάδες θα γίνει επιτέλους για πρώτη φορά μητέρα. (Δείτε εδώ το φύλο του μωρού)

Η Rihanna λατρεύει το σώμα της εγκυμοσύνης

Η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται πως υπερλατρεύει το νέο της σώμα και την φουσκωμένη της κοιλιά και δεν σταματάει να το απαθανατίζει. Μάλιστα λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της Annie Leibovitz για το νέο τεύχος της Vogue και μιλάει για το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής της.

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να ψωνίσω ρούχα εγκυμοσύνης. Συγγνώμη! Έχει τόση πλάκα να ντύνομαι! Δεν θα αφήσω αυτό το κομμάτι να εξαφανιστεί μόνο και μόνο επειδή το σώμα μου αλλάζει.

Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν θα ντραπώ για αυτό. Αυτή η εποχή αξίζει να γιορταστεί! Γιατί να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;» ξεκαθάρισε η Rihanna.

Το μονόπτερο της Rihanna που μαρτυρά τον αρραβώνα της με τον ASAP Rocky

Λίγους μήνες πριν η Rihanna βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης χέρι χέρι με τον σύντροφό της ASAP Rocky και ανακοίνωσε σε όλους την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας και αυτό είναι κάτι που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους θαυμαστές της.

Ο γάμος της τραγουδίστριας, όμως, μάλλον δεν είναι και τόσο μακριά. Την ώρα που ψώνιζε αμέριμνη στο Los Angeles, ένα μεγαλοπρεπές μονόπετρο δαχτυλίδι βρισκόταν στο αριστερό της χέρι, φανερώνοντας τον αρραβώνα της με τον ράπερ. Μάλιστα, υπάρχουν φήμες πως η πρόταση γάμου είχε γίνει ήδη πριν την αναγγελία της εγκυμοσύνης.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Rocky έχει μια εξαιρετική σχέση με την οικογένεια της Rihanna και ήταν θέμα χρόνου να της κάνει πρόταση γάμου. Αισθάνεται απόλυτα ότι η Rihanna είναι ο άνθρωπός του και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εκείνη. Έχουν συζητήσει για γάμο και παιδιά μιας και είναι κάτι που και οι δύο θέλουν».

TAGS