«Όταν φιληθήκαμε για πρώτη φορά...» - Η αποκάλυψη της Kim Kardashian που θα αναστατώσει ξανά τον Kanye West

Δεν είχαν χωρίσει ακόμη όταν συνέβη αυτό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όταν φιληθήκαμε για πρώτη φορά...» - Η αποκάλυψη της Kim Kardashian που θα αναστατώσει ξανά τον Kanye West

Η Kim Kardashian, που σε λίγο καιρό θα βρίσκεται ξανά στις οθόνες μας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σειρά podcast «Not Skinny But Not Fat» της Amanda Hirsch μίλησε για τον νέο της σύντροφο Pete Davidson και έκανε μία αποκάλυψη που ίσως "φουντώσει" για άλλη μία φορά την κόντρα της με τον πρώην σύζυγό της Kanye West.

Η ίδια ανέφερε συγκεκριμένα πως το ενδιαφέρον της για τον Pete υπήρξε ήδη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή του Saturday Night Live, όπου έδωσαν και το πρώτο τους φιλί.

Η αποκάλυψη της Kim Kardashian για τον Pete Davidson

«Όταν φιληθήκαμε για πρώτη φορά, είπα από μέσα μου "μμμ". Μπορεί να ήταν ένα φιλί που δώσαμε για τις ανάγκες του σόου, αλλά πραγματικά ένιωσα μια σπίθα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως τα συναισθήματα που ένιωσε δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, όμως, ο ίδιος δεν της πέρασε απαρατήρητος.

«Δεν είχα φιλήσει κανέναν άλλο για 10 χρόνια περίπου, οπότε σκέφτηκα πως αυτός ήταν ο λόγος που ενθουσιάστηκα τόσο. Γι' αυτό, προσπάθησα να μη δώσω τόση σημασία, ένιωθα ηλίθια», δήλωσε η διάσημη τηλεπερσόνα.

Στα μαχαίρια ο πρώην και ο νυν για τα μάτια της - Τα μηνύματα που τους καίνε

Στα «λόγια» πιάστηκαν ο πρώην και ο νυν της Kim Kardashian, Kanye West και Pete Davidson για τα μάτια της τηλεπερσόνας. Φαίνεται πως το διαζύγιο, δεν έχει κάτσει και τόσο καλά στο στομάχι του Kanye, ο οποίος κάνει τα αδύνατα δυνατά να ξανακερδίσει την πρώην του.

Ο ράπερ στέλνει συνεχώς μηνύματα στα social media του Pete, ώσπου τελικά ο δεύτερος αποφάσισε να απαντήσει στις συνεχείς επιθέσεις. Ο 28χρονος σταρ ζήτησε από τον Kanye West να τον συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο προκειμένου να σταματήσει η μεταξύ τους κόντρα που δημιουργήθηκε στο ίντερνετ.

Την κόντρα βέβαια έβαλε και αυτός το χεράκι του για να φουντώσει καθώς έστελνε μηνύματα αναφερόμενος στο απαξιωτικό του ψευδώνυμο Skete προτού κοινοποιήσει ότι ήταν στην πραγματικότητα στο κρεβάτι με την εν διαστάσει σύζυγο του Kanye, Kim Kardashian.

Τα σχετικά μηνύματα διέρρευσε στο Buzzfeed ο Dave Sirus

Ο Pete γράφει στον Kanye «Μπορείς σε παρακαλώ να ηρεμήσεις; Είναι 8 το πρωί και δεν πρέπει να είσαι έτσι. Η Κιμ είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μητέρα που έχω γνωρίσει. Αυτό που κάνει για αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικό και είσαι τόσο τυχερός που είναι η μαμά των παιδιών σου. Ωρίμασε λίγο».

Κόντρα Pete - Kanye

Ο Kanye ρωτά: «Πού είσαι;». Με τον Pete να του απαντά: «Στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου».

Pete και Kim

Κ - «Χαίρομαι που βλέπω ότι είσαι εκτός νοσοκομείου και προσπαθείς να απεξαρτηθείς».

Κόντρα Kanye - Pete

P - «Δεν με τρομάζεις, αδερφέ. Οι ενέργειές σου είναι τόσο μ… και ντροπιαστικές. Είναι τόσο λυπηρό να σε βλέπω να καταστρέφεις την κληρονομιά σου καθημερινά». «Μακάρι να φερθείς σαν άνδρας για μια φορά στη ζωή σου». «Άσε με να σε βοηθήσω, φίλε. Παλεύω και με ψυχικά θέματα. Δεν είναι εύκολο το ταξίδι». Σε άλλο σημείο του είπε ότι «εμπόδισα την εκπομπή SNL να μιλάει για σένα ή να σε κοροϊδεύει, κάτι που ήθελαν να κάνουν εδώ και μήνες»
«Αν συνεχίσεις να με πιέζεις με αυτό τον τρόπο και όπως κάνεις τους τελευταίους έξι μήνες θα σταματήσω να είμαι τόσο καλός απέναντί σου».
Μηνύματα Knaye - Pete

Μηνύματα Pete - Kanye