Άσχημες εξελίξεις με την υγεία της Βούλγαρη - Η ανακοίνωση του Χασαπόπουλου στο Κοινωνία Ώρα Mega

«Δεν θα είναι μαζί μας σήμερα και δεν θα είναι μαζί μας ούτε αύριο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημες εξελίξεις με την υγεία της Βούλγαρη - Η ανακοίνωση του Χασαπόπουλου στο Κοινωνία Ώρα Mega

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα είναι εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη και έτσι το πρωί της Τετάρτης 13/4 ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποκάλυψε στον αέρα του Κοινωνία Ώρα Mega ότι η δημοσιογράφος θα υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση.

Η ανακοίνωση του Χασαπόπουλου για την υγεία της Ανθής Βούλγαρη

O Ιορδάνης Χασαόπουλος αποκάλυψε σήμερα: «Και σήμερα η Ανθή θα λείψει και να της ευχηθούμε περαστικά… Θα κάνει μία μικροεπέμβαση σήμερα… Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να έρθει αύριο ή μεθαύριο, Παρασκευή ανάλογα τι θα της πουν οι γιατροί…».

Να σας θυμίσουμε ότι χθες ο Ιορδάνης είχε αναφέρει: «Η κ. Ανθή Βούλγαρη δεν θα είναι μαζί μας σήμερα και δεν θα είναι μαζί μας ούτε αύριο. Είχε προγραμματισμένες να κάνει κάποιες εξετάσεις, είχε προγραμματισμένη να κάνει μία επέμβαση, το ανέβαλε, το ανέβαλε. Από κάποιο σημείο και μετά, νομίζω ότι τώρα, λίγες μέρες πριν το Πάσχα έπρεπε να το κάνει και αυτό για να φύγει από πάνω της».

«Είμαι πολύ καλά, ευλογημένη με τα όσα έχω αλλά...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος TV και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε πρόσφατα η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόσφατη περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, ενώ την ίδια στιγμή εξέφρασε και τη επιθυμία της να γίνει μαμά.

Τον άντρα σου τον βλέπεις;

Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, οπότε, ευτυχώς, είμαστε αρκετές ώρες μαζί!

Τα Σαββατοκύριακα τι κάνεις; Είναι οι μόνες χαλαρές μέρες;

Χαλαρές δεν τις λες! Εχω, σαφέστατα, περισσότερο χρόνο, κάθομαι και γράφω παραμύθια. Βλέπω φίλους και οικογένεια, θέλω να κάνω πράγματα που μου λείπουν τις καθημερινές.

Η επιθυμία της Ανθής Βούλγαρη να κάνει παιδί

Πώς πέρασες την περιπέτεια με τον κορωνοϊό;

Έκανα δυο μέρες πυρετό, όμως είχα φοβερή κόπωση. Δεν είχα αισθανθεί ξανά τέτοια κούραση. Και μου έκανε εντύπωση, καθώς είμαι ένας άνθρωπος που γυμνάζεται, είμαι κοντά στη φύση, προσέχω τι τρώω.

Τι ονειρεύεται η Ανθή για το μέλλον;

Θέλω ηρεμία, υγεία και ένα παιδάκι για να συμπληρώσουμε την οικογένεια μας! Είμαι πολύ καλά, ευλογημένη με τα όσα έχω. Μακάρι κάποια στιγμή να αποκτήσω τη δική μου φάρμα, για εμένα η φύση είναι βάλσαμο.

Έχεις σκεφτεί να μείνεις εκτός Αθηνών, λόγω της αγάπης σου για τη φύση;

Μένουμε στο Κορωπί, οπότε εδώ είμαστε ήσυχα. Κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα θέλαμε να ζήσουμε στο χωριό.