Ημίγυμνος και αγουροξυπνημένος ο Νίκος Κοκλώνης - Φωτογραφία μέσα στα λευκά του σεντόνια

Έτσι είπε την καλημέρα του στο κοινό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ημίγυμνος και αγουροξυπνημένος ο Νίκος Κοκλώνης  - Φωτογραφία μέσα στα λευκά του σεντόνια

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει αποδεδειγμένα ένα από τα πιο ενεργά προφίλ στο Instagram, καθώς μέσα από εκεί εκφράζει με κάθε ειλικρίνεια τα συναισθήματα του. Φαίνεται να είναι αγαπημένη του συνήθεια με το που ξυπνάει να πιάνει το κινητό στα χέρια του.

Άλλοτε κάνει οργισμένες αναρτήσεις, αλλά αυτή τη φορά καλημέρισε το κοινό του πρωί - πρωί με το που ξύπνησε, κάπου χαμένος στα λευκά του σεντόνια χωρίς κανένα ρούχο από πάνω.

Η αγουροξυπνημένη φωτογραφία του Νίκου Κοκλώνη

«Πάντα early bird γιατί έτσι η μέρα μοιάζει μεγαλύτερη -κ πάλι δεν φτάνει! Καλημέρα!», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης στο Instagram.

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Νίκος Κοκλώνης: «Από Σεπτέμβριο...»

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια νέα δήλωση στην κάμερα του Τι λες τώρα το μεσημέρι της Κυριακής 13/3 αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και για τις εξελίξεις του πολέμου στην Ουκρανία. Ο παραγωγός έχει ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία το Just The 2 of us και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο βήμα του.

Δεν ανακοίνωσε επίσημα ποιο project έχει αποφασίσει να αναλάβει, αλλά αποκάλυψε ότι θα είναι ένα βραδινό show που θα βγαίνει στον αέρα κάθε Σάββατο βράδυ.

Μεταξύ των ευχάριστων ανακοινώσεων ο Κοκλώνης δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στον πόλεμο, μιας και αποτελεί πολύ ευαίσθητο σημείο για αυτόν, με τις σπαρακτικές αναρτήσεις να συγκλονίζει τους πάντες.

«Από Σεπτέμβριο τώρα θα επιστρέψω. Το κανάλι ετοιμάζει κάτι δυνατό. Αλλά από Σεπτέμβριο θα το πούμε στον αέρα, θα διασκεδάζουμε κάθε Σάββατο βράδυ».
«Είμαι πολύ στενοχωρημένος με όλα αυτά που γίνεται και βλέπουμε μικρά παιδιά να σκοτώνονται ελπίζω να τελειώσει γρήγορα», δήλωσε ο παραγωγός για το ουκρανικό ζήτημα.