Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τα ευχάριστα με ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Έχει γίνει χαμός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τα ευχάριστα με ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Λίγο μετά το ατύχημα που είχε επί σκηνής και έγινε viral η Ελένη Φουρέιρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε με ένα βίντεο μερικά πολύ ευχάριστα νέα. Το εν λόγω βίντεο μάλιστα κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ και στο βίντεο ακούγεται ένα από τα καινούργια της τραγούδια.

Αυτό είναι το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα

Η Φουρέιρα για ακόμη μια φορά κατάφερε να γίνει viral και πρώτο θέμα συζήτησης, αφού το νέο της τραγούδι έχει σπάσει ξανά κάθε ρεκόρ πριν να κυκλοφορήσει.

Με αφάνα μαλλί και πριν την πλαστική - Αγνώριστη η Φουρέιρα τα πρώτα χρόνια της καριέρας της

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Ελληνικής showzib καθώς έχει καταφέρει αρκετά πράγματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας με το πέρασμα του καιρού. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Όπως γνωρίζουμε η ίδια είναι πολύ καλά τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της μιας και είναι τρελά ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία (Δείτε εδώ το εσωτερικό του σπιτιού τους). Μάλιστα, να τονίσουμε πως είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Από την άλλη, φαίνεται πως έχει απασχολήσει ιδιαίτερα κατά καιρούς καθώς της χρεώνουν πλαστικές επεμβάσεις. Πιο συγκεκριμένα, έχει αναφέρει παλιότερα στην εκπομπή «The 2night show» πως το μόνο που έχει "πειράξει" είναι το στήθος της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είπα ότι έχω κάνει μία πλαστική, στο στήθος. Αυτό έχω κάνει, να πω και κάτι άλλο, επειδή το θέλεις;».

Αποκλειστική φωτογραφία Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα - Πλαστική

Ελένη Φουρέιρα