Στην φόρα αδημοσίευτες φωτογραφίες της Εριέττας Κούρκουλου με τον νεογέννητο γιο της - Η νέα ζωή ως μητέρα

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στην φόρα αδημοσίευτες φωτογραφίες της Εριέττας Κούρκουλου με τον νεογέννητο γιο της - Η νέα ζωή ως μητέρα

Όπως είναι λογικό η Εριέττα Κούρκουλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς πριν από λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μανούλα φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Έτσι, λίγες εβδομάδες αργότερα η ίδια είναι και πάλι ενεργή στο instagram δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες από τις τρυφερές στιγμές με τον γιο της. Μάλιστα, μέσα από ένα Q&A που είχε κάνει είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Η εμπειρία του τοκετού ήταν υπέροχη.

Περάσαμε τις πρώτες 8 ώρες στο σπίτι και μετά πήγαμε στο νοσοκομείο. Ενώ είχα σκοπό να μην κάνω επισκληρίδιο, τελικά έκανα περιπατιτική επισκληρίδιο για να μπορώ να κινούμαι και να μη γεννήσω ξαπλωμένη».

Οι αναρτήσεις της Εριέττας Κούρκουλου

Ανάρτηση Εριέττας Κούρκουλου
Εριέττα Κούρκουλου - Ανάρτηση
Ανάρτηση στο instagram - Εριέττας Κούρκουλου
Εριέττα Κούρκουλου για την γέννα της
Instagram - Ανάρτηση Εριέττας Κούρκουλου

«Δεν εξέλαβα ποτέ την εγκυμοσύνη μου ως αδυναμία»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να ξεσπάσει για τα σχόλια που δέχεται από τους διαδικτυακούς της φίλους για την επαφή της με τα αδέσποτα ζώα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης, μαζί με ένα σκυλάκι. Η αγάπη της για τα ζώα είναι γνωστή, ενώ διατηρεί και δικό της καταφύγιο ζώων. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε «τσακωθεί» διαδικτυακά και με τη Βάσω Λασκαράκη με αφορμή μία ανάρτηση για τη γέννα της σκυλίτσας της.

«"Με όλο τον σεβασμό, είσαι στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης. Είναι κρίμα να βλέπεις εικόνες που μπορεί να σε στενοχωρήσουν! Και τα αδέσποτα έχουν μικρόβια βρε κοπέλα μου…"

Με όλο τον σεβασμό, δεν σταματάει ο κόσμος γύρω μου επειδή έτυχε να είμαι έγκυος.

Τις τελευταίες μέρες, έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος στην Ουκρανία με εκατοντάδες αθώα θύματα, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδάκια.

Προέκυψε παράλληλα και η ανάγκη να τρέξουμε στην Σπάρτη, μήπως προλάβουμε να σώσουμε κάποια από τα ζώα που ήταν τόσο καιρό φυλακισμένα σε αυτό το κολαστήριο!

Άσχημες εικόνες υπάρχουν παντού και όταν μαθαίνει κανείς να μην κλείνει τα μάτια του σε αυτές, δεν μπορεί να ησυχάσει, μέχρι να σιγουρευτεί ότι έχει δώσει όλο του το είναι για τις αλλάξει.

Ναι είμαι έγκυος, αλλά δεν εξέλαβα ποτέ την εγκυμοσύνη μου ως αδυναμία. Αντιθέτως, είμαι και αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ!

Όσο για την «βρομιά» των ζώων; Δεν υπάρχει βρομιά στην φύση! Την βρομιά την δημιουργεί μόνο ένα είδος και αυτό είναι ο άνθρωπος.

Καλό θα ήταν να σταματήσουμε να μεταδίδουμε ξεπερασμένες νοοτροπίες και να μάθουμε επιτέλους να αξιολογούμε αυτά που μας λένε… ακόμα και οι γιατροί.

Το ότι θα γίνω σύντομα μητέρα, δεν αναιρεί τα υπόλοιπα στοιχεία του εαυτού μου, ούτε αποδυναμώνει τους στόχους που είχα πάντα, ή το πάθος μου να πολεμήσω για τα πιστεύω μου.

Το ότι θα γίνω σύντομα μητέρα, με παρακινεί να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, καταδικάζοντας κάθε είδους αδικία και μοιράζοντας ακόμα περισσότερη αγάπη σε όποιον το έχει ανάγκη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου.