O Kanye West αγόρασε έπαυλη δίπλα στην πρώην του Kim Kardashian - Ελπίζει σε επανασύνδεση;

Ωστόσο δεν έχει αποφασίσει αν θα μετακομίσει μόνιμα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
O Kanye West αγόρασε έπαυλη δίπλα στην πρώην του Kim Kardashian - Ελπίζει σε επανασύνδεση;

Μετά το δράμα στα μέσα κοινωνική δικτύωσης και τον αλληλοσπαραγμό με τον νυν σύντροφο της Kim Kardashian, Pete Davidson, ο Kanye West φαίνεται πως αποφάσισε να αφήσει πίσω του όλο αυτό το κακό συμβάν και να επικεντρωθεί μόνο στα παιδιά του, αγοράζοντας την έπαυλη δίπλα από το σπίτι της Kim για να είναι πιο κοντά τους.

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με το ακίνητο ο Kanye West

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΤΜΖ» ο διάσημος ράπερ δεν έχει βγάλει καμία άδεια κατασκευής. Σχεδίαζε να ανακαινίσει το σπίτι αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αυτός ή η κατασκευαστική ομάδα του βγάζουν άδειες για να κάνουν εργασίες στο συγκεκριμένο ακίνητο.

Την ίδια ώρα ο Kanye West ανακαινίζει ένα παραλιακό σπίτι στο Μαλιμπού και πλήρωσε σχεδόν 60 εκατομμύρια δολάρια.

«Όταν φιληθήκαμε για πρώτη φορά...»

Η Kim Kardashian, που σε λίγο καιρό θα βρίσκεται ξανά στις οθόνες μας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σειρά podcast «Not Skinny But Not Fat» της Amanda Hirsch μίλησε για τον νέο της σύντροφο Pete Davidson και έκανε μία αποκάλυψη που ίσως "φουντώσει" για άλλη μία φορά την κόντρα της με τον πρώην σύζυγό της Kanye West.

Η ίδια ανέφερε συγκεκριμένα πως το ενδιαφέρον της για τον Pete υπήρξε ήδη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή του Saturday Night Live, όπου έδωσαν και το πρώτο τους φιλί.

«Όταν φιληθήκαμε για πρώτη φορά, είπα από μέσα μου "μμμ". Μπορεί να ήταν ένα φιλί που δώσαμε για τις ανάγκες του σόου, αλλά πραγματικά ένιωσα μια σπίθα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως τα συναισθήματα που ένιωσε δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, όμως, ο ίδιος δεν της πέρασε απαρατήρητος.

«Δεν είχα φιλήσει κανέναν άλλο για 10 χρόνια περίπου, οπότε σκέφτηκα πως αυτός ήταν ο λόγος που ενθουσιάστηκα τόσο. Γι' αυτό, προσπάθησα να μη δώσω τόση σημασία, ένιωθα ηλίθια», δήλωσε η διάσημη τηλεπερσόνα.