Kourtney Kardashian: Τα φάρμακα που έπαιρνε για την εξωσωματική της δημιούργησαν πρόωρη εμμηνόπαυση

«Είναι τόσο αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι περνούν»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Kourtney Kardashian: Τα φάρμακα που έπαιρνε για την εξωσωματική της δημιούργησαν πρόωρη εμμηνόπαυση

Πριν από λίγες ημέρες βγήκαν αποσπάσματα από το πρώτο τρέιλερ για το come back του «Keeping Up With The Kardashians» και τα μέλη της οικογένειας Kardashian έδωσαν μία αποκαλυπτική είδηση λίγο πριν την πρεμιέρα κρατώντας έτσι το ενδιαφέρον για το πρώτο επεισόδιο.

Η είδηση αφορά την μεγαλύτερη αδερφή, την Kourtney, η οποία διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς παντρεύεται, όμως αποκάλυψε και ένα άσχημο γεγονός για την υγεία της.

Η προσπάθειες της Kourtney για παιδί

Ειδικότερα, η 42χρονη τηλεπερσόνα, στο τρέιλερ της σειράς που θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στον Απρίλιο, αποκάλυψε ότι έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να μείνει έγκυος από τον ντράμερ των Blink 182 Travis Barker, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της απέναντι σε εκείνους, που τη σχολίαζαν, όταν είχε πάρει κιλά. Η διαδικασία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είχε ως αποτέλεσμα να τη φέρει αντιμέτωπη με πρόωρη εμμηνόπαυση αλλά και να της αυξήσει το βάρος.

Στο λίγων δευτερολέπτων απόσπασμα που κυκλοφόρησε στα media, προκαλώντας την αναμενόμενη απήχηση, η Κardashian εξήγησε ότι συγκεκριμένο φάρμακο που έπαιρνε για να τη βοηθήσει στη διαδικασία, κατέληξε να της προκαλέσει πρόωρη διακοπή της περιόδου της αλλά και μεγάλη αύξηση βάρους, την ίδια στιγμή, που οι χρήστες των social media, έκαναν πάρτι στα social media στοχοποιώντας τα κιλά της. «Είναι τόσο αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι περνούν», φαίνεται να λέει στη μητέρα της Kris Jenner προσθέτοντας, «Τα φάρμακα που μου έδιναν μού προκάλεσαν εμμηνόπαυση».

Με στρινγκ μαγιό αγκαλιά με τον σύντροφό της

Η Kourtney Kardashian φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Travis Barker και είναι πολύ ευτυχισμένη. Η ίδια μάλιστα είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της και την προσωπική της ζωή, με τους followers της.

Αυτή τη φορά η Kourtney ανέβασε ένα πολύ καυτό στιγμιότυπο με ένα στρινγκ μαγιό αγκαλιά με τον σύντροφό της να του δίνει ένα φιλί! «Όπως ο παράδεισος», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Kourtney Kardashian