Οικογενειακή απόδραση στο Ναύπλιο - Στιγμές ευτυχίας για την Νικολέττα Ράλλη

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οικογενειακή απόδραση στο Ναύπλιο - Στιγμές ευτυχίας για την Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη απολαμβάνει το διάστημα που βρίσκεται εκτός τηελόρασης με τον καλύτερο τρόπο. Η ίδια, μαζί με τον σύντροφό της Μιχάλη Ανδρούτσο και την μικρή τους κόρη Σοφία, βρέθηκαν για λίγες μέρες στο Ναύπλιο.

Οι τρυφερές αναρτήσεις της Νικολέττας Ράλλη για την απόδραση στο Ναύπλιο με την οικογένειά της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδιτυακούς της φίλους τις χαρούμενες αυτές στιγμές και μας έδειξε όλα όσα έκανε κατά την παραμονή της εκεί. Οι στιγμές αυτές θα αποτελούν πάντα μία γλυκιά ανάμνηση που θα επιστρέφει συνεχώς στο νου της.

Μαμά και κόρη στάθηκαν για λίγο δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου για να ζεσταθούν στον καυτό ήλιο που έλαμπε, ενώ αργότερα μέσα από το δωμάτιο, η παρουσιάστρια, μας έδειξε την ετοιμοπόλεμη Σοφία που έτρεχε για να βρεθεί σε νέες περιπέτειες και να ανακαλύψει τις ομορφιές της πόλης.

Η Νικολέττα Ράλλη και η κόρη της

Η κόρη της Νικολέττας Ράλλη

Στη συνέχεια, μάλιστα, η Νικολέττα Ράλλη έδειξε σε όλους τον ενθουσιασμό της για το ταξίδι αυτό μαζί με το παιδί της και τον ποιοτικό χρόνο που πέρασαν μαζί: «Το ζω κανονικά ( σε όσες έχετε μωρό θα ξέρετε ότι όταν θα κάνετε πράγματα μαζί, ανταμείβεστε με τον καλύτερο τρόπο για το ζόρι του πρώτου καιρού)».

Νικολέττα Ράλλη

Στιγμές ευτυχίας για την παρουσιάστρια

Οι τελευταίες εβδομάδες δεν είναι ιδανικές για τη Νικολέττα Ράλλη μιας και η εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» που είχε αναλάβει στη μεσημεριανή ζώνη του Open, κόπηκε μετά από διαφωνία της εταιρείας παραγωγής με το κανάλι, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως.

Η όμορφη παρουσιάστρια ωστόσο αποφάσισε να αφήσει πίσω της αυτή την κακή συνθήκη να περάσει τον ελεύθερο χρόνο της με την οικογένειά της, τον αγαπημένο της Μιχάλη Ανδρούτσο και την κορούλα της, Σοφία.

Οι τρεις τους, τις προηγούμενες μέρες βγήκαν βόλτα στον Εθνικό Κήπο και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε.

Οι φωτογραφίες της Νικολέττας Ράλλη με τον Μιχάλη Ανδρούτσο και την κόρη της

Νικολέττα Ράλλη κόρηΝικολέττα Ράλλη Μιχάλης Ανδρούτσος