Ο Καβατζίκης ανατρέπει τις δηλώσεις της Λαμπρόγιαννη - Τι δηλώνει το περιβάλλον του θεάτρου

Ήταν τελικά παρεξηγήσιμος ο Παπαπδόπουλος;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Καβατζίκης ανατρέπει τις δηλώσεις της Λαμπρόγιαννη - Τι δηλώνει το περιβάλλον του θεάτρου

Το μεσημέρι της Τετάρτης 13/4 έγινε γνωστή μια είδηση για το χώρο του θεάτρου καθώς έληξε πρόωρα η συνεργασία της Δάφνης Λαμπρόγιαννη με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, καταγγέλλοντας τον. Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός σε πολλούς μιας και λίγες ημέρες νωρίτερα σε συνέντευξη του ο ηθοποιός δεν άφησε να εννοηθεί κάτι.

Μέσα από το Πάμε Δανάη, ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να αναφέρει πως σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ, ο Παπαδόπουλος ήταν πολύ συνεργάσιμος και δεκτικός στις επιθυμίες της συναδέλφου του.

Το ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη για τη σχέση Παπαδόπουλου και Λαμπρόγιαννη μετά την πρόωρη λήξη της συνεργασίας τους

«Η Λαμπρόγιαννη ανακοίνωσε το Σάββατο...» - Αποκάλυψη βόμβα για την κόντρα της με τον Παπαδόπουλο

Η είδηση για την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από την παράσταση, που πρωταγωνιστούσε με Σπύρο Παπαδόπουλο και η σχετική καταγγελία για το πρόσωπο του συντάραξε τα νερά του χώρου, μιας και δεν είχε γίνει αισθητή καμία κόντρα μεταξύ τους.

Μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα ήρθαν στο φως νέες σχετικές εξελίξεις για το θέμα την Τετάρτη 13/4. Το πάνελ της εκπομπής σχολίασε απορημένο το γεγονός, καθώς κάτι αρκετά έντονο θα συνέβη με την Λαμπρόγιαννη να μην κάνει υπομονή ούτε για τη μια εβδομάδα, που θα έληγε η σεζόν.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μαθαίνοντας της είδηση σχολίασε: «Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι δεν έμεινε ακόμη μια βδομάδα που οι παραστάσεις ήταν sold out. Σε μια εβδομάδα τελειώνει η θεατρική σεζόν. Προφανώς ήταν αρκετά έντονη η προστριβή και δεν μπορούσε να ξαναπαίξει μαζί του».

Από την άλλη, ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε ότι η Δάφνη Λαμπρόγιαννη προειδοποίησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο για την αποχώρησή της, μια εβδομάδα πριν φύγει οριστικά από την παράσταση.

«Η κ. Λαμπρόγιαννη το ανακοίνωσε το Σάββατο το απόγευμα γιατί είχαν διπλή παράσταση. Είπε στον Παπαδόπουλο ότι σήμερα και αύριο θα παίξουμε τις δύο τελευταίες παραστάσεις. Ενημέρωσε εγκαίρως ότι από την επόμενη εβδομάδα – την Τετάρτη που μας πέρασε δηλαδή – δεν θα συνεχίσει στην παράσταση.

Υπήρξε η προειδοποίηση ότι φτάσαμε εδώ σε αυτό το σημείο που δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Η παράσταση θα πήγαινε και δεύτερη χρονιά, είναι sold out, ήταν ήδη ξεπουλημένα τα εισιτήρια μέχρι Κυριακή των Βαΐων. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν θέλει να γίνει αντικατάσταση. Είχε οραματιστεί το έργο με αυτούς τους δύο ηθοποιούς. Αν δεν λυθεί η παρεξήγηση θα προχωρήσει σε νέο έργο παρά να κάνει το ίδιο χωρίς εκείνη…» τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς