«Μου είχε δώσει το μενταγιόν του, δύο ώρες πριν φύγει» - Γνωστός τραγουδιστής συγκλονίζει για τον Παντελίδη

«Ήταν ένα αγγελούδι γι’ αυτό και δεν είχε χώρο στη γη»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μου είχε δώσει το μενταγιόν του, δύο ώρες πριν φύγει» - Γνωστός τραγουδιστής συγκλονίζει για τον Παντελίδη

Ο Κυριάκος Κυανός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' και στη Μαρία Σοφιανού μιλώντας αποκαλυπτικά για τη ζωή του και φυσικά για την πολύ καλή σχέση, που είχε με την Παντελή Παντελίδη. Ο τραγουδιστής δεν ξεχνάει ποτέ όσα τους έδεσαν, καθώς ήταν πολύ κοντά και λόγω κοινού χώρου αλλά και λόγω συμπάθειας του ενός στον άλλον.

Ο Κυριάκος μάλιστα αποκάλυψε πως όσο εκείνος αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο εκλιπών ήταν στο πλάι του και ίσως αυτός να ήταν και ένας παραπάνω λόγος, που είχαν ένα όμορφο δέσιμο.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Κυανού για τον Παντελή Παντελίδη

Έχω δει σε ένα βίντεο ότι είχατε πάει στο μαγαζί που τραγουδούσε πριν φύγει από τη ζωή, ο Παντελής Παντελίδης. Τον γνωρίζατε προσωπικά; Πιστεύετε ήταν ένα φαινόμενο στο ελληνικό τραγούδι;

«Τον γνώριζα πάρα πολύ καλά. Έχω περάσει πάρα πολλά με τον Παντελή Παντελίδη. Μου είχε δώσει το μενταγιόν που φορούσε στον λαιμό του με τα αρχικά του, δύο ώρες πριν φύγει να πάει στο μαγαζί που διασκέδασε το βράδυ πριν σκοτωθεί.

Το έχω συνέχεια μαζί μου, το φόραγα για χρόνια. Δεν το έβγαζα από πάνω μου, μέχρι που γεννήθηκε το παιδί και τα είχα βγάλει όλα. Πάντα τραγουδάω κομμάτια του, τον μνημονεύω. Κοιτάω ψηλά και λέω το όνομά του. Ο Παντελής ήταν ένα αγγελούδι γι’ αυτό και δεν είχε χώρο στη γη. Μου έλεγε θυμάμαι ότι με αγαπάει πιο πολύ από όλους.

Κυριάκος Κυανός

Τότε περνούσα τα προβλήματα της υγείας μου και ήταν δίπλα μου. Μου είχε δώσει και τραγούδια, αλλά δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ. Θυμάμαι όταν έμαθα τι έγινε, έμεινα παγωμένος για ώρες στον καναπέ. Ένιωθα σαν να είχα φύγει μαζί του, δεν ένιωθα τίποτα, δεν μπορώ να θυμηθώ πολλά πράγματα από το σοκ».

«Δεν τους συγχωρώ αλλά..»- ''Τσακίζει κόκκαλα'' η ανάρτηση της Αρναούτη για τον θάνατο του Παντελίδη

Κατά την επέτειο θανάτου του Παντελή Παντελίδη 18/2, 6 χρόνια μετά το τροχαίο του τραγουδιστήη η Μίνα Αρναούτη έσπευσε να γράψει το δικό της κείμενο. Στα social media επικρατεί το όνομα και οι φωτογραφίες του Παντελίδη (Δείτε την σπαρακτική ανάρτηση της Πωλίνας Φιλίππου, συντρόφου του μεγάλου αδερφού του).

Με μια μακροσκελή ανάρτηση, όπως μας έχει συνηθίσει, έσπασε ξανά τη σιωπή της η Αραούτη! Ανατριχιαστικά είναι τα λόγια της καθώς μαζί με τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή, πέθανε και ένα κομμάτι της νεαρής κοπέλας. Η ψυχική και σωματική φθορά που υπέστη είναι αζημιώτη, όσες δίκες και να έχει καταφέρει να κερδίσει!

«6 χρονια συμπληρωνονται απο τοτε που εχασε την ζωη του ενας φιλος.. Ενα κερακι παντα το αναβω σε οποια εκκλησια βρεθω για τον Παντελη και για το μπαμπα μου. Ιδια ηλικια εφυγαν και οι δυο απο τροχαιο ατυχημα.
Δεν ηθελα να γραψω τιποτα.

Αν δεν γραψω θα δεχτω μηνυματα και σχολια οτι ξεχασα τον Παντελη, αν γραψω θα με βριζουν γιατι επιζητω δημοσιοτητα. Ποια γνωμη να ευχαριστησεις; Ακρη δεν θα βγαλεις ποτε.

Αποφασισα να πω κατι αληθινο και ανθρωπινο μετα απο τοσα χρονια οτι εγω αυτη την ιστορια την παντρευτηκα. Με ακολουθει παντου. Οι φημες που βγηκαν ειναι εμποδιο σε πολλα πραγματα στη ζωη μου.

Οι φημες ειναι δυνατοτερες απο τις εισαγγελικες αποφασεις, δυστυχως!
Πολλοι ακομα παλευουν να πλαναται για παντα στον αερα οτι δεν εξιχνιάστηκε αυτη η υποθεση!!!
Η υποθεση αυτη ηταν απ την αρχη ομως καθαρη!
Δεν ημουν ποτε κατηγορουμενη!

Οποιονδηποτε μπορουν να τον ψαξουν μετα απο μια μηνυση ανα πασα ωρα κ στιγμη.Αυτο δεν σημαινει οτι υπηρξε ποτε ενοχος.
Μεσα απ αυτη την ιστορια θελω να πω μονο να μη καταδικαζετε ανθρωπους πισω απο πληκτρολόγια πριν μιλησει η δικαιοσυνη γιατι καταστρεφετε ζωες!!!
Ειμαι υπολογη για φημες για το υπολοιπο της ζωης μου χωρις να υπαρχει ψηγμα ενοχης ή βρομικης πραξης στη ζωη μου. Μεχρι κ ροζ βιντεο με εμενα εψαχναν διαφοροι να βρουν για πλήξουν την προσωπικοτητα μου ..

Δεν βρηκαν ! Ποτε δεν θα ξεχασω την λασπη που μου πεταξαν την στιγμη που υπεφερα εγω κ η μητερα μου.
Δεν τους συγχωρω αλλα δεν δεχτηκα ποτε κ μια συγγνωμη και ειδικα απ την οικογενεια Παντελιδη μετα απο 4 εισαγγελικες διαταξεις που με δικαιωσαν!

Στις 18 Φεβρουαριου πεθανε ο Παντελης αλλα διαφοροι «σκοτωνατε» κ εμενα καθε μερα επι χρονια.. δεν το ξεχνω!
(Πολλες φορες στις ιστοριες που υπαρχει δημοσιοτητα δεν γνωριζει ο κοσμος το παρασκηνιο.

Πολλες φορες μπορει να δωσεις μια αποστομωτική απαντηση που θα σε απενοχοποιήσει εντελως αλλα ταυτοχρονα μπορει να σε κανει μισάνθρωπο ως προς κατι αλλο..
Τι να διαλεξεις;)»

6 χρονια συμπληρωνονται απο τοτε που εχασε την ζωη του ενας φιλος.. Ενα κερακι παντα το αναβω σε οποια εκκλησια βρεθω...

Posted by Mina Arnaouti on Thursday, February 17, 2022