«Πάγωσαν» στο Love it με την ατάκα της Μαλέσκου - «Όταν μείνω έγκυος...»

Κανείς δεν το περίμενε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πάγωσαν» στο Love it με την ατάκα της Μαλέσκου - «Όταν μείνω έγκυος...»

Στο Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/4) ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, και με αφορμή ένα υπέροχο φαγητό που έφτιαχνε, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ένα σχόλιο που άφησε άφωνους τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια εξήγησε πως όλα της μυρίζουν πολύ και έτσι είναι σίγουρη πως όταν με το καλό μείνει έγκυος θα της μυρίζουν πολύ έντονα όλα.

Η δήλωση της Ιωάννας Μαλέσκου που έκανε τους συνεργάτες της να παγώσουν

«Νιώθω κάτι, τώρα που μου μυρίζει ότι όταν μείνω έγκυος, πραγματικά δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, αλλά θα μου μυρίζουν τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα του Love it

Άναψαν τα αίματα στη σημερινή εκπομπή «Love it», όταν η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να σχολιάσει τη συμμετοχή της στα καλλιστεία και το πόσο πίσω την έχει αφήσει. Μάλιστα η παρουσιάστρια έστειλε και ορισμένα μηνύματα για πολλούς αποδέκτες. (Δείτε εδώ τη συμμετοχή της στα καλλιστεία Miss Κρήτη 2013)

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα καλλιστεία γιατί αυτά δεν ορίζουν ούτε καθορίζουν την προσωπικότητά μου και δη τώρα. Είναι κάτι που μπορεί να σε κάνει ευρύτερα γνωστό, να βάλουμε όμως την παράμετρο κάποιων δημοσιογράφων εμμονικά, αναδρομικά να θέλουν να ανασύρουν και να “χτυπάνε” για άλλους λόγους μια συμμετοχή σου.

Σε κάθε φάση της ζωής μας κάποιο κομμάτι μας ήταν εκεί για να γίνει όμως δεν ορίζει, δεν διαγράφει αυτά που πρόκειται να κάνεις στο μέλλον και αυτά που είσαι εσύ» είπε με νόημα η παρουσιάστρια.