Η Ιωάννα Μαλέσκου αποθέωσε on air την Ζήνα Κουτσελίνη - «Είναι μεγάλο...»

«Θέλω να στείλω την αγάπη μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ιωάννα Μαλέσκου αποθέωσε on air την Ζήνα Κουτσελίνη - «Είναι μεγάλο...»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 13/4 μέσα από την εκπομπή «Love it» η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια αφού έστειλε να μήνυμα στην Ζήνα Κουτσελίνη (δείτε εδώ την σπάνια εξομολόγησή της), με την οποία βρέθηκε και μίλησε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των βιβλίων της δεύτερης.

Η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ανέφερε χαρακτηριστικά on air πως: «Θέλω να στείλω την αγάπη μου στην Ζήνα Κουτσελίνη γιατί χθες βρεθήκαμε με την Μάρτζυ στην παρουσίαση των δύο βιβλίων της. Μέσα σε μια παρέα, σε μια μεγάλη αγκαλιά. Ανθρώπων που μπορεί τηλεοπτικά να βρισκόμαστε απέναντι, αλλά κάθε άλλο παρά απέναντι αισθανόμαστε.

Αισθανόμαστε φίλες, αισθανόμαστε οικογένεια, αισθανόμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Να της στείλω την αγάπη μου, τις ευχές μου. Χθες μας συγκίνησε, μας έκανε να γελάσουμε και μας προβλημάτισε. Είναι μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση, μιας γυναίκα που ξέρει πως είναι τα πράγματα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Την εκτιμώ βαθιά. Της στέλνω όλη μου την αγάπη».

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

«Κάποιοι εμμονικά ανασύρουν τη συμμετοχή μου στα καλλιστεία για...»

Άναψαν τα αίματα στη σημερινή εκπομπή «Love it», όταν η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να σχολιάσει τη συμμετοχή της στα καλλιστεία και το πόσο πίσω την έχει αφήσει. Μάλιστα η παρουσιάστρια έστειλε και ορισμένα μηνύματα για πολλούς αποδέκτες. (Δείτε εδώ τη συμμετοχή της στα καλλιστεία Miss Κρήτη 2013)

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα καλλιστεία γιατί αυτά δεν ορίζουν ούτε καθορίζουν την προσωπικότητά μου και δη τώρα. Είναι κάτι που μπορεί να σε κάνει ευρύτερα γνωστό, να βάλουμε όμως την παράμετρο κάποιων δημοσιογράφων εμμονικά, αναδρομικά να θέλουν να ανασύρουν και να “χτυπάνε” για άλλους λόγους μια συμμετοχή σου.

Σε κάθε φάση της ζωής μας κάποιο κομμάτι μας ήταν εκεί για να γίνει όμως δεν ορίζει, δεν διαγράφει αυτά που πρόκειται να κάνεις στο μέλλον και αυτά που είσαι εσύ» είπε με νόημα η παρουσιάστρια.