Billie Eillish: Στροφή στην καριέρα της - Με ποια διάσημη εταιρεία συνεργάστηκε;

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Billie Eillish: Στροφή στην καριέρα της - Με ποια διάσημη εταιρεία συνεργάστηκε;

Μπορεί να είναι μόλις 19 χρονών αλλά η Billie Eillish έχει κατακτήσει τη διεθνή μουσική σκηνή εδώ και περισσότερα από 4 χρόνια. Το ταλέντο της και η μοναδικότητα στην οποία βασίζει την καριέρα την έχουν κάνει να φτάσει στην κορυφή. Ωστόσο φαίνεται πως η νεαρή τραγουδίστρια θέλει να αλλάξει επαγγελματική πορεία.

Η μόδα ήταν κάτι που πάντα την απασχολούσε, μας το έχει δείξει άλλωστε πολλάκις ανά τα χρόνια. όμως τώρα αποφάσισε να επενδύσει στο προσωπικό της στυλ, το οποίο εν μέρη την ανέδειξε και στον καλλιτεχνικό χώρο. (Δείτε τι την έκανε να χάσει 100.000 followers)

Πολύ γενικευμένα θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει το στυλ της, sporty cool, καθώς συχνά εμφανίζεται με φόρμες και hoodies, ενώ τα αθλητικά παπούτσια είναι το απόλυτο must στις εμφανίσεις της.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Billie Eillish

Η Billie Eilish πλέον δημιούργησε τη δική της συλλογή σε συνεργασία με την Nike, ενώ η «δουλειά» ήταν στα σκαριά από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Και τώρα – επιτέλους- παρουσίασε στο Instagram της το δημιούργημά της.

Τέσσερα κομμάτια αφορά η συνεργασία της Nike με την Billie Eilish και όλα είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υλικά. Πρόκειται για τα εμβληματικά sneakers Air Force 1, ένα boxy T-shirt, ένα oversized hoodie και ένα φαρδύ παντελόνι φόρμας, όλα σε ουδέτερο μπεζ χρώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα κομμάτια που δημιούργησε η Billie Eilish για τη Nike είναι όλα εμπνευσμένα από τη δική της γκαρνταρόμπα και το στυλ που αγαπά.

Μάλιστα η τραγουδίστρια την περασμένη Δευτέρα 11 Απριλίου η Billie Eilish δημοσίευσε στο Instagram της ένα clip στο οποίο και παρουσίασε τη mini συλλογή της σε συνεργασία με τη Nike. «Νιώθω τόσο ενθουσιασμένη που σας ανακοινώνω τη δημιουργία των νέων Air Force 1 της Nike και τη συλλογή των ρούχων. Ήταν τιμή μου να επανασχεδιάσω τα αυθεντικά και να τα κάνω δικά μου & δεν μπορώ να ΠΕΡΙΜΕΝΩ να γίνουν δικά σας. Η collection θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου στο billieeilish.com και στις 25 Απριλίου στην εφαρμογή nike SNKRS», έγραψε στο post.

«Η πρόκληση και η ευκαιρία που μου δόθηκε με αυτήν τη συνεργασία ήταν να σεβαστώ τα αυθεντικά, αλλά να τα κάνω δικά μου», ανέφερε σε δήλωσή της η Billie Eilish. Και πρόσθεσε: «Ήταν επίσης σημαντικό για μένα να συμπεριλάβω υλικά φιλικά προς το περιβάλλον τα οποία θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε με έναν τέτοιον τρόπο, ώστε να δείχνουν φρέσκα».

Λίγα Λόγια για την Billie Eillish

  • Το πρώτο της σινγκλ με τίτλο ‘‘Ocean Eyes” κυκλοφόρησε το 2016 μέσω της πλατφόρμας SoundCloud και έχει συγκεντρώσει πάνω από 411 εκατομμύρια ακροάσεις στο Spotify μέχρι τον Noέμβριο του 2019.
  • Το πρώτο της ΕΡ με τίτλο ”Don’t Smile At Me” κυκλοφόρησε στις 11 Αυγούστου 2017, και κατατάχθηκε ως χρυσός δίσκος. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας του EP της, η Apple Music ονόμασε την Άιλις καλλιτέχνιδα ”Up Next’‘ για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2017.
  • Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο ”When We All Fall Asleep, Where Do We Go” κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου 2019. Το άλμπουμ έφτασε στην πρώτη θέση των καταλόγων επιτυχιών σε διάφορες χώρες, όπως οι Η.Π.Α, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ελλάδα και άλλες, με πολλές επιτυχίες από το άλμπουμ να φτάνουν στις πρώτες θέσεις του καταλόγου, όπως το When the Party’s Over, Wish You Were Gay, Bury a Friend, και η μεγάλη επιτυχία Bad Guy.
  • Είναι η πρώτη και η μόνη καλλιτέχνιδα μέχρι στιγμής που γεννήθηκε την δεκαετία του 2000 με τεράστιες επιτυχίες. Η Άιλις έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου για τον μοναδικό της ήχο στην μουσική, το ιδιαίτερο στιλ της, αλλά και για τον πανέμορφό της χαρακτήρα.
  • Το 2020 έγινε η νεότερη τραγουδίστρια/τραγουδιστής που έγραψε το τραγούδι τίτλων αρχής για την νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο No Time to Die.